Kezdőoldal » Utazás » Európa » Londonba utazok nyáron 2-3...

Londonba utazok nyáron 2-3 hétre mit vigyek magammal mindenképp?

Figyelt kérdés
2020. jan. 12. 13:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

pénz

útlevél

gázspray (A tisztálkodó szerek között simán átviszed.) Telefon rajta londoni appok.

esőkabát

2020. jan. 12. 13:37
 2/5 gublug ***** válasza:
100%
Az 1-es nem viccel. En is ezt ajanlom.
2020. jan. 12. 20:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Amit bármilyen más utazásra is magaddal vinnél. A gázspray-t felejtsd el, nem lenne vicces, ha a reptéren elkapnának. Amúgy évente kétszer járok Londonba évek óta, soha semmilyen atrocitás nem ért, pedig nőként egyedül utazom mindig. Nem kell túldramatizálni a dolgot.

- ruhák (évszaknak megfelelő, figyelembe véve, hogy kint lehet egy kicsit hűvösebb, illetve esősebb idő, mint itt, bár én eddig még tavasszal és ősszel is inkább mindig kánikulát fogtam ki)

- tisztálkodó szerek, bár kint is minden kapható, ezért nem érdemes túlpakolni a táskát

- útlevél, biztosítás

- egyéb papírok (szállás, repülő, színházjegy, ha lesz előre ilyesmi, stb.)

- pénz és bankkártyák. Mindenhol tökéletes lehet bankkártyával is fizetni, az érintés is működik a legtöbb helyen, de azért valamennyi font mindenképpen legyen nálad

- Oyster card-ot érdemes majd kinn venni, ha sokat utazol tömegközlekedésen, és nekem ehhez van egy ilyen nyakba akasztós tartóm, mert így a legkényelmesebb használni. Ezt vihetsz itthonról, de kinn is kapsz pár fontért

- A helyedben egy kényelmes hátizsákot mindenképp vinnék, hogy ne kézben kelljen cipelni a táskát. Ez akár még színházba is jó, ott ugyanis egyáltalán nem szokás kiöltözni, így tényleg semmi értelme akár amiatt elegáns kézitáskát vinni

- fényképezőgép, telefon, töltők

- konnektor átalakító

- és javaslom, nagyobb táskát, mint ami szükséges, kinn ugyanis nagyon sok jó dolgot lehet vásárolni. Én mindig viszek egy üreset is, ami hazafelé már tele van. :D

2020. jan. 18. 13:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Olyan ruhadarabokat is, amiket Novemberben is felvennel. Elofordul igazi meleg, de az osz, tavasz valtakozik akar egy oran belul is.
2020. febr. 12. 01:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
2020. máj. 7. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!