Kezdőoldal » Utazás » Európa » Maradjak vagy menjek?

Maradjak vagy menjek?

Figyelt kérdés
Barátom nemzetközi kamionsofőr,és kivihetne külföldre magával 2 hétre.Csak anyum nem akar kiengedni,mert félt.Sok kamion baleset van,hogy más a hibás és mi leszünk az áldozatok.Ettől fél anyum.Tom,igaza van,de nem hiszem, h máskor lesz alkalmam kijutni több országba.Mit csináljak?Maradjak v menjek?
2010. júl. 16. 20:36
1 2
 1/12 anonim válasza:
50%
Ink maradj!
2010. júl. 16. 20:44
 2/12 anonim válasza:
100%
Szerintem menj egyszer élünk
2010. júl. 16. 20:47
 3/12 anonim válasza:
100%
szerintem is menj. jó buli lesz:) világot látsz:)
2010. júl. 16. 20:53
 4/12 anonim ***** válasza:
83%

Én évekkel ezelőtt amikor 17 éves voltam szintén ilyen lehetőségem volt.Kamionnal külföldre menni..(nekem is a barátom dolgozott kamionosként) Én kimentem mert gondoltam jó buli lesz...Csak egy dolgot nem vettem figyelembe.Mégpedig,hogy a munka nem várhat,és az árunak oda kell érnie,és az új árut haza kell hozni időben..Így az egész utazás abból állt,hogy ültem a kocsi fülkéjében,szarrá unva magam...A barátom már rutinos utazóként nem unatkozott,mert ő vezetett,de én nagyon..Még annyi idő sem maradt,hogy körbenézünk az elhaladt országokban..Németországból például csak egy kamionos pihenőnél álltunk meg.Alig vártam,hogy végre haza érjünk..Ez volt az utolsó,hogy kamionnal utaztam..Inkább egyénileg..de nem így..

Szerintem te is unatkozni fogsz,mert a barátodnak dolgoznia kell,ő nem nyaralni fog..Az áru az első ilyenkor..

2010. júl. 16. 21:07
 5/12 anonim válasza:
100%

3.5 hónapja vagyok párkapcsolatban én 18F ő 15L

nyaralni nem voltunk még ők most jöttek nemrég haza tenném hozzá majdnem 400.000 forintos nyaralásból. én csóró vagyok szóval ha nyaralnánk akkor az ő igényeihez kellene mérnem és nem jönnénk ki kevésből. ha szereted akkor én a helyedbe nem mennék nyaralni inkább. (18 évesen 2szer voltam nyaralni mind2 sz*r volt)kicsipénzből. én lemondanám a nyaralást és inkább aból a pénzből elmennék vele valahová akér ha egy napra is vagy bármi ha szereted.

2010. júl. 16. 21:07
 6/12 anonim válasza:
100%
előző háhhá eltévedt a kérdés elnézést kérek mindenkitől
2010. júl. 16. 21:08
 7/12 A kérdező kommentje:
Belföldön voltam már vele 3szor,hát igen,kissé uncsi volt,de úgy vok vele,h legalább vele vagyok,mert most szétunom magam itthon.
2010. júl. 16. 21:14
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem menj! Én már voltam többször is. Igaz, hogy a vezetős része unalmas (bár az sem mindig, mert Párizson végig mentem egyszer), de ha megálltok, akkor lehet jó helyen is megállni, ahol be tudsz menni egy városba. Vagy a hétvége is kellemes lehet, ha találtok egy jó helyet. Nekem már az is jó volt, hogy hajózni kellett és utána sétálgattunk a kikötővárosban. Lehet, hogy veszélyes, de ezzel az erővel az utcán is elüthetnek, vagy egy elektromos szikra miatt kigyulladhat a ház.
2010. júl. 16. 22:24
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
A férjem kamionos! 10 napot voltam vele úton. Olasz, Német, útja volt. Nagyon élveztem, de elég volt. Amikor lejárt a vezetési ideje ő aludt, én meg néztem a semmibe. Viszont, amikor elindultunk csodás tájakat láttam. Énekeltünk útközben, jókat nevettünk, mert egyik nyelvet sem beszélem,ő pedig perfektül tud németül,olaszul, de én csak angolul. Csak néztem ahogy tárgyalt az ügyfelekkel, meg raccsolt, olaszul. Mehetem ebben az évben is Hollandiába, Spanyolba, Svédországba, de lemondtam. Egyszerűen megbolondultam az unalomtól, amikor nem voltunk úton. Ha elméssz a barátoddal jól gondold meg, mert van nagyon klassz oldala, de nagyon unalmas oldala is. Mindenesetre egy életreszóló élményben lesz részed. És belekóstolsz az igazi kamionos életbe.
2010. júl. 17. 00:00
 10/12 anonim ***** válasza:
75%

Ilyen melegbe elég szar menni..menni..menni..menni...:S

De azért én mennék:D:D

2010. júl. 17. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!