(Foleg) Amerikaban (de barhol mashol is) dolgozo/dolgozott au pairek! Menjek Amerikaba vagy maradjak Nemetorszagban?
Ha Németországban rendesen megfizetnek, akkor szerintem maradj.
Lesz még lehetőséged kimenni Amerikába.
itt nézz körül: www.aupairkft.hu
Heti 200 havi 1800? Ez hogy jott ki?
Egyebkent lehetseges annyit keresni au pairkent, de ket het alatt nem biztos ,hogy kapsz papirokat kijutni.Meg ilyenkor a legdragabb a repulojegy is. Foleg,ha azonnal kell. Kerj kis idot, es utanna menjel. Nemetorszag az azert nem Amerika.
1800 dollár?
Szerintem vagy elírták vagy félre nézted.
1800 dollár kb 300ezer forint.
Vagy átverés vagy (dollár)milliomos család.
En a helyedben nem sietnem el a dolgot, nehogy a vegen ket pad koze essek! Se Nemeto., se Amerika!
Most menjel el az uj nemet csaladodhoz, es amikor ott vagy biztonsagban, keressel egy supi ki amerikai csaladot, kezdd el intezni a kimeneshez szukseges papirokat. Abban biztos vagyok, hogy ket het nem lesz ra eleg, tehat ezert mindenkepp most maradjal!!!
De mindenkepp menjel majd ki Amerikaba is, most megtanulsz nemetul aztan kint meg angolul, ez supi lehetoseg!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!