60 évesen kiköltözzek-e az USA-ba?
Iszonyatosan tajekozatlan vagy es a lanyod is egy csomo butasaggal etet. En mar a nyolcvanas evektol elek az USA-ban es ennyi ostobasagot amit leirtal sehol nem hallottam.
Ez az amikor valaki innen, onnan szed ossze mindenfele okorseget. Maradj otthon es ne zavard ossze a jobb sorsa erdemes "gyakori kerdesek" olvasoit.
Egeszsegbiztositan jar 65 ev felett de ez minimalis.
Ha bekerulsz a korhazba akkor is kell fizetni ha van biztositasod.
Atya Uristen, ennyi buta valaszt meg eletemben nem lattam.
Egyik idiota javaslat a masik utan, mar ne haragudjatok.....
de nekem aki mar evtizedek ota elek az USA-ban egyszeruen orjito...... Kerlek ne irjatok semmit ha nehany eve vagy sosem eltetek ebben a vadkapitalista orszagban.
Nektek ott Magyarorszagon mindenetek megvan ami kell egy normalis elethez. Ne nezzetek az amerikai filmeket amik mindig az elet habos oldalat mutatjak.
Azt hogy egy egyedulallo anya egy-ket gyerekkel Kaliforniaban vigan el egy 5 millios hazban, gond nelkul fizeti a havi 10 ezer dollaros rezsit es allandoan mosolyog.
Egyszeruen halvany fingotok nincs hogy mukodik az USA.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!