Kimehetnék 16 évesen az Usa-ba tanulni?
Gimibe járok, jó eredményeim vannak
Sportba vagyok kiemelkedő, a többi tantárgyból 4,5-ös, par harmassal, az orszag egyik legerosebb gimijeben. A következő tanévet amerikában szeretném kezdeni. Cserediákként vagy pedig fogadó családnál. A kérdésem az hogy milyen úton módon kell intézni(pályázni),hogy olcsóbban,netán ingyen mehessek. Nem rossz családi háttér miatt, hanem mert nem áldoznék én se, és a szüleim se erre az egészre ekkora összeget(2-4 millió Ft)
A jártasok kérem írjanak hogy hogyan működik ez a pályázatírás,a jelentkezés, melyik államba érné meg a legjobban: Ez lenne nálam a kritérium: kedves emberek, nyugodt környezet, szép erdős hely,és optimista, êletvidám legyen a többség,sok lehetőseg legyen.
Én a Rotary programját ismerem valamennyire, bár csak másodkézből vannak infóim. Mivel igazi cserediák program (tehát valaki jön helyetted, amíg kint vagy), lényegesen olcsóbb, mint a hagyományos középiskolai tanévek. Árakról és feltételekről itt tudsz tájékozódni:
Kerdes, milyen sportban vagy mennyire kiemelkedo - es maris megpalyazhatsz egy helyet egy olyan kozepiskolaban, amelyiknek a sportagai kozott van a te sportagad is. Azt azert tudnod kell, hogy a budapesti 6. keruleti szintu gyozelmedet sikfutasbol nem fogjak annyira ertekelni, hogy emiatt meghivjanak naluk tanulni. Valamilyen nemzetkozi sikert kell tudnod felmutatni.
Arra se szamits, hogy a rendelesedet teljesiteni fogjak, ugymint szep erdos hely es kedves emberek, akik a reggeli kavedat viszik a haloszobadba.
Az optimizmus es az eletvidamsag automatikusan megvan itt mindenkiben, nem savanyujoskak az emberek, mint Magyarorszagon. A lehetosegekrol pedig annyit, hogy az USA a lehetosegek hazaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!