Mejk légitársaságot válasszam?
nemzetkozi repjegyhez nem eri meg a legitarsasag oldalarol venni, az csak belfoldon, Eu-n, vagy USAn belul eri meg kozvetlen a legitarsasagtol venni.
En tizeneve elek az Allamokban es mindig az alabbi keresoket hasznalom:
expedia
cheapoair
onetravel
Mindig azt veszem amelyik olcsobb. Mindegy hogy Lufti vagy LOT, mindketto elvisz A-bol B-be. Mondjuk legutobb LOT-al mentem haza, varsoi utvonalon, ahol a Dreamliner gepet hasznaljak es egy alom volt. Sima "coach" osztalyon ultem de megis sokkal kenyelmesebb volt mint eddig barmelyik legitarsasag gepe, akivel eddig utaztam, pedig az olasz es az orosz legitarsasagon kivul szinte mindegyikkel repultem mar.
Nalam nem az ar az elsodleges szempont, kenyelmesen szeretek utazni, es inkabb fizetek tobbet, de nem akarok ketszer atszallni es nem akarom hogy tobb mint 3 ora varakozas legyen a csatlakozas kozott, vagyis en sosem a legeslegolcsobb jegyet veszem, de nekem a kenyelem meger ennyit.
Fiatal koromban nem szamitott az sem, ha 12 orat kellett varni a csatlakozasra. Mostmar kizart, hogy igy repuljek, de nem vagyunk egyformak, mindenkinek mas a fontos. Ha neked a kifizetett penz a fontos, akkor talalsz 2 atszallasos, hosszu varakozasi idos jaratot olcsobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!