Akik kanadába utaztak, utaznak repcsivel mostanság. Milyen légitársaságot ajánlotok?
Hát, az utolsó nem repült még ide, az is biztos. Én repültem Párizs-Montreal-Vancouver úton hazafelé, hát az elég nyűgös.
Kérdező, mindenképpen valamilyen Budapest-európai nagyreptér-Vancouver útvonalat javaslok, mert sokkal rövidebb. London-Toronto nyolc óra, London-Vancouver nincs tíz de Toronto-Vancouver öt óra!
Hogy ezt milyen légitársasággal adod elő, nos, amelyik olcsó. Mind egyforma fos economy-n, business-re meg nincs pénzed, nekem sincs, én aeroplan point-tal repülök business-en.
4. vagyok, aki leszavazta, az mégis miért? Én repültem turistaosztályon transzatlanti úton Norwegiannel, Air Transattel, Lufthansával, Air Canadával, KLM-el, British Airways-zel, hasonló hosszúságú utat tettem meg Jetstarral Ausztráliába menet (és valószínűleg még csomó különböző légitársasággal amire nem emlékszem) és a turistaosztály mindegyiken kényelmetlen és ez van.
A business meg megfizethetetlen, a KLM éppen Vancouver-Amszterdamot árulta 1700 USD return, ez a legolcsóbb, amit évek óta láttam ilyen viszonylatban, az biz' félmillió forint, olcsónak nem mondanám.
Tehát, miért is pontoztok le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!