Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Autóval vagy repcsivel?

Autóval vagy repcsivel?

Figyelt kérdés

Párommal nagyjából egy hónap múlva elköltöznénk angliába. Sajnos van néhány dolog ami megnehezíti a dolgot, elsősorban van egy autónk ami lizingelt, a másik nagyobb is jobb is, azon nincs teher azt eladjuk. Vinnénk néhány itthoni dologot is, ami annyira nem fontos, de hamár az autón adósság van akkor inkább mennénk azzal, mert átvállalni már nem lehet, eladni meg nem fogom tudni annyiért amennyiért kéne. Párom azt javasolta, hogy jöjjünk ki nullára adjuk el és fizzesük ki a fennmaradó részt és menjünk repülővel, de akkor amit vinnénk sok minden marad, mert a repülőre nem férfel, vagyis igen de...£

Segítsetek néhány javaslattal, mit tegyünk?

2015. márc. 2. 23:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nektek a repulo, a cuccoknak pedig egy szerintem megteszi egy csomagkuldo. Az Árva Trans nekem bevalt.
2015. márc. 2. 23:28
 2/8 anonim ***** válasza:

Tény, hogy az autó sokkal kényelmesebb, kalandosabb lenne, és több cuccot tudnátok kihozni. De nem árt tudnod, hogy ha Angliában hosszabb időre maradsz akkor a magyar autót magyar rendszámmal ha jól tudom max 1 hónapig használhatod. Át kell íratnod,angliai rendszámot kell kérni rá, és angol biztosítást kell kötni. Az átíratás elég drága, és mivel jobb kormányos autó a biztosítás is sok lesz. Ezért jobban jártok ha eladjátok, repülővel kijöttök, és valami csomagküldővel hozzatok ki cuccot. Itt kint 500 fontért már tudsz venni egy jó állapotban lévő autót.

Én 500 fontért vettem lagunát, és tökéletes állapotban van.

2015. márc. 2. 23:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is repulo; az oszkar.com -on boven talalsz olyat aki kiviszi a csomagjaidat pl. [link]
2015. márc. 3. 05:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Értem, hát köszi mindenkinek a választ, utánaolvastam, elvileg a kompjeggyel kell magad igazolni és max hat hónapig lehet az országban magyar rendszámmal....
2015. márc. 3. 08:34
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem jól olvastad.

"Saját, más országban regisztrált autót az ideiglenesen Angliában tartózkodok 6 hónapig használhatnak. Az esetleges ellenőrzés során igazolni kell tudni a jármű országba érkezését. Viszont ha valaki életvitelszerűen tartózkodik itt (munkavállalás, hosszabb tanulmányok)akkor a beérkezést követően azonnal regisztrálni és üzembe helyezni kell a járművet itt."

Mivel ti itt akartok kint dolgozni, így max 15 napotok lenne az ügyeid elintézésére. Nem érdemes otthonról jönni autóval hacsak ha nincs valaki aki hazaviszi.

2015. márc. 3. 09:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Az utolsó írja jól! [link]
2015. márc. 4. 11:57
 7/8 anonim ***** válasza:

"Az átíratás elég drága, és mivel jobb kormányos autó a biztosítás is sok lesz"

Ha jobb kormányos lenne akkor kevesebb lenne, de szerintem neki itthon bal kormányos.

2015. márc. 7. 16:09
 8/8 anonim ***** válasza:

"Ha jobb kormányos lenne akkor kevesebb lenne, de szerintem neki itthon bal kormányos."

Szerintem mindenki értette, hogy mire gondolt a válaszoló.

2015. márc. 20. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!