Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Ha Eindhovenbe szeretnék...

Ha Eindhovenbe szeretnék menni repülővel melyik légitársaságot válasszam illetve mi számít kézi poggyásznak hány kilóig?

Figyelt kérdés
2013. aug. 25. 15:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Válaszd azt, ami repül Eindhovenbe és olcsó. Ajánlom a Wizzairt. Sokszor párezer forintért találsz utakat náluk Eindhovenbe. Én már többször vettem Budapestről Eindhovenbe 1-2000 Ft-ért. Konkrétan náluk kétféle kézi poggyász van. A kiló nem igazán számít (amúgy papíron 10kg, de ritkán mérik.) A mérete annál fontosabb!

wizzair honlapjáról:

1. Kis méretű kézipoggyász:

- Amennyiben a kézipoggyász mérete nem haladja meg a 42 x 32 x 25 cm-t, úgy azt utasaink díjmentesen felvihetik a gépre. A kézipoggyásznak be kell férnie az utas előtti ülés alá.

2. Nagy méretű kézipoggyász:

Amennyiben a kézipoggyász mérete meghaladja a kisméretű poggyászra meghatározott méretet, de nem nagyobb, mint 56 x 45 x 25 cm, úgy díjfizetés ellenében lehet a gépre felvinni. A poggyásznak be kell férnie az ülések fölötti poggyásztartó rekeszbe. Az utasnak képesnek kell lennie a táskát segítség nélkül felhelyezni a felső poggyásztartó rekeszbe.

2013. aug. 25. 16:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom mikor utaztál de én ilyen olcsón nem találtam jegyet én most néztem és sokkal drágábbak sajnos
2013. aug. 25. 17:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Szeptember 24 Budapest-Eindhoven,

szeptember 25 Eindhoven-Budapest

Ez pl. így oda-vissza kerül kb. 7 ezer forintba jelenleg. Persze csak ingyenes kis méretű kézi poggyásszal. Ha feladott poggyász is kell (vagy fizetős nagy méretű kézi poggyász) akkor úgy drágább.

2013. aug. 25. 17:26
 4/6 A kérdező kommentje:

Azt esetleg megtudod nekem mondani hogy 2014-ben március 14- utaznék

16 án jönnék haza mennyibe kerül ?

2013. aug. 25. 17:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Jelenleg 28 ezer forint de nem ajánlom, hogy ezt most megvedd. Lesz ez még olcsóbb. Jövő év március még nagyon távol van! Decemberig szinte még nézegetni is felesleges az árakat. Persze nézz rá időnként és ha nagyon olcsó lesz vedd meg, de egyelőre ne kapkodd el, mert biztos, hogy nem most a legolcsóbb.
2013. aug. 25. 17:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Ryanairnél is nézd meg mert ott is szoktak lenni jó árban. Ha jövőre akarsz menni, érdemes majd év végén, vagy jövő év elején lefoglalni.
2013. aug. 27. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!