Melyik fapados légitársaságot ajánlanátok Londoni útra? Legyen olcsó : )
? Ezt honnan vetted? Valaki nagyon félretájékoztatott téged.
Mit értesz ezen egyáltalán??
Ha nem akarsz, ne repülj ryannel. Mondhatod, hogy neked nem tetszik a gépek festése vagy nem olyan szépek a sztyuvik vagy akármi, mert ez szubjektív véleményed.
De ilyennel ne vádold, hogy megbízhatatlan, mert nem az. Vagy indokold meg miért és ugyan mivel lenne jobb a wizzair pl?
Szerintem ugyanazt tudja mindkettő. Elvisz egyik helyről a másikra. Én azzal megyek amelyik épp olcsóbb, ha lehet választani. Persze az árnál mindig mérlegelni kell minden költséget, pl mennyi csomag van.
mindegyik repülőtársaság ugyanolyan, a kérdés, hogy milyen szolgáltatást veszel igénybe.
Én, mikor utazunk szépen végignézem mind a 3 fapados árait arra az időszakra, amikor mennénk és kiszámolom mennyi lenne az út csomaggal/csomag nélkül valamint a reptéri fuvar oda-vissza és ez alapján döntök. Mivel a reptérről be is kell jutni a városba, sokszor a legdrágább a legolcsóbb... vagy nekem úgy éri meg, mert pár fonton viszont sokszor nyerek vagy másfél óra buszozást. Ugyanis nem mindegy, hogy mennyi idő alatt jutsz be hova.
Csomag nélkül amúgy a ryanair a legolcsóbb
Csomagggal viszont a wizzair.
Amúgy meg nincs különbség közöttük... A ryanair ketrecbe rak Ferihegyen, az Easyjet lazára veszi a figurát beszálláskor és amikor én jövök folyton késünk vagy 20-30 percet, a wizzair meg rózsaszín.
"Csomag nélkül amúgy a ryanair a legolcsóbb
Csomagggal viszont a wizzair. "
Gondolom azonos jegyárak mellett érted ezt, mert azért azt fontos hozzátenni. Kicsit részletesebben:
teljesen azonos alap jegyárak mellett, csomagok függvényében:
Ha nem fizetsz csomagért és elég egy mini kézi poggyász, akkor tök mindegy melyiket választod.
Ha nem akarsz fizetni de azért egy normális méretű kézi poggyászt akarsz ingyen vinni: ryanair
Ha sok a csomag, tehát feladott poggyászra akarsz befizetni, akkor: wizzair, mert nem csak olcsóbb a csomagdíj, de ráadásul nem 15-20kg-ot vihetsz hanem 32kg-ot, ami kiemelkedően magas még a nemzeti légitársaságok szabályaihoz képest is!
Tehát mindez alap jegyárak egyezősége esetén igaz. Ezek általában nem egyeznek meg, úgyhogy ezzel korrigálva kell számolni, emiatt előfordulhat a ryanairnek akár annyira olcsó ára, hogy még a drága csomagdíjjal együtt is megéri.
És természetesen a reptéri traszfer ideje, ára sem elhanyagolható. Ebből a szempontból wizzair egész jó, Lutonról akár 2 fontért megy easybus Londonba, többi repteret nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!