Melyik fapados légitársaságot ajánlanátok Londoni útra? Legyen olcsó : )
Figyelt kérdés
2013. máj. 13. 17:05
11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Szerintem a Wizz marad :) Ott az illeték is benne van már az árba. Rynair honlapján amúgy sem tudok eligazodni. Wizzen 17 ezerért megyek,20 ezért pedig haza.
2013. máj. 14. 15:03
12/18 anonim válasza:
"Ott az illeték is benne van már az árba."
jaj... az mindig benne van. Nem igazán vagy képben úgy tűnik. :)
13/18 anonim válasza:
illetve persze a lehúzós-trükközős utazási irodák csak apróbetűben írják oda, de most légitársaságokról beszélünk, nekik kötelező a tényleges végső árat feltüntetni az első pillanattól kezdve, tehát ha azt látod a ryannél, hogy 3000Ft-ért van egy út, akkor 3000Ft-ért ténylegesen utazhatsz is, abban minden kötelező díj benne kell legyen! (utaztam már velük 99Ft-ért is, szóval tényleg működik!)
14/18 A kérdező kommentje:
Valóban nem,mivel most utaznék elsőnek és 17 éves vagyok. Egyébként nem igaz mert a Rynairnél,drágább úgy és van úgy,hogy illeték nélkül.
2013. máj. 14. 15:23
15/18 anonim válasza:
"Egyébként nem igaz mert a Rynairnél,drágább úgy és van úgy,hogy illeték nélkül."
Úgy érzem valamit félreértesz. Az egy marketing duma, hogy illeték nélkül. Attól még benne van az árban az illeték! Egy érthető és talán ismertebb példával: "áfa nélkül" - hirdeti a tesco. Ez valójában nem azt jelenti, hogy nem fizetsz áfát (hiszen kötelező), hanem pusztán annyit, hogy 27% kedvezmény van az adott termékre.
16/18 anonim válasza:
Az az ár amit az elején kiad abba már minden benne van a Ryannél! Én egyébként többször utaztam már velük és meg voltam elégedve.
17/18 A kérdező kommentje:
Rynairnél nekem olyan jön be,hogy.:
Illeték nélkül.: -Ár-
Normál.: -Ár-
És elég sok az eltérés! Nem értem :/
2013. máj. 16. 22:46
18/18 anonim válasza:
más a dátum/időpont, ezért van különböző ár
illeték mindegyikben benne van, emiatt ne aggódj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!