Így van esélyem Amerikában? Melyiket válasszam?
1.Általános vegyipari laboratóriumi technikus
2.Gyógyszeripari laboratóriumi technikus (részben angol nyelven)
3.Vegyipari technikus képzés ( elágazás nincs )
Ez a három szak választható ezek után szeretnék kimenni Amerikába dolgozni,tovább tanulni.Melyiket válasszam?
Vagy bármelyikkel van egyáltalán esélyem?
Mellette persze C1-es nyelvvizsga.
És ha ezzel kijutnék csak ebben a témakörben melózhatnék?
A válaszokat előre is köszönöm.. (csak olyan írjon aki tudja is nem csak tippel vagy találgat)
Nekem a rokonaim nagy része kint él, de ők már több évtizede. Ők nagyon jól élnek, de ez náluk speciális okokból van így.
Nem tudom, hogy miért akar mindenki kimenni Amerikába, az egyik legeladósodottabb ország ma. Ott sincs minden mézeskalácsból, ráadásul ha kimész kell ott lennie valakinek, aki kezességet vállal érted és ezt írásba adja.
"Nehogy azt hidd, hogy beházasodni olyan könnyű:) Nagyon komolyan ellenőrzik a dolgokat, úgy, hogy te észre sem veszed..."
Azért nem olyan vészes a beházasodás! Én is így jutottam ki. Persze, együtt kell élni valakivel, meg azért a látszatot fenn kell tartani, de kivitelezhető. Bár régebben könnyebben ment, ez tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!