Ki lakik Amerikaban? Mekkorak ott az eselyek?
Gondolom tudjatok mindenki arrol almodozik h hires szinesz legyen a hires HOLLYWOODBAN.Hath en is de en valora is valthatom.Aki ott van milyen?Konnyen lehet castingot valalni?Nehezen h megy ez?Mar tudok errol 1 par dolgot hiszen 1 honap mulva megyek de azert mekkeora eselyeim vannak?
Letszi csak az irjon aki volt.Koszi:)
Letszi csak az irjon aki volt.Koszi:) Hat ezzel szepen ki is zarod kb. szinte az osszes GYIKra jarot a valaszadassal, ugyanis akinek van valami otlete/fogalma a castingrol, nem valoszinu hogy reszt vett rajta, igy nem fog valaszolni....
Ha pedig egy honap mulva utazol, akkor nem mindegy? Hamarosan ugyis szemelyesen megtapasztalod.
De hogy valami "hasznosat" is irjak: eselyeid, hogy egy even belul befutott HIRES halivudi szinesz legyel, kabe egyenlo a nullaval. Bocs, de ez van.
En talalkoztam nagyon tehetseges fiatal magyar/ausztral sraccal, tenyleg elmeny volt nezni/hallgatni amikor produkalta magat, a nagybatyja megis evekig hordta meghallgatasokra (kiskoruakat kiserni kell) es soha meg csak egy arva reklam szerepet sem kapott. Nem volt ra szukseg. Olyan iszonyat tele a piac, hogy egy egy ilyen castingra olyan durva sorok kigyoznak az epulet elott, hogy a sarkon a sor elkanyarodik es ha keson erkezel, akkor szamits arra, hogy 2-3 akar tobb orat is sorba kell alnod, mire bejutsz, es neha megcsak be sem jutsz, mert ha az elso 100ban megtalaljak azt az embert akit epp keresnek a szerepre, akkor a 200masikat aki kint sorban all, azt szepen hazakuldik!
Hollywoodban laktam pont nem messze egy casting iroda elott. Mikor fel 7kor elindultam dolgozni, a sor olyan hosszu volt mar, hogy szerintem azok meg akkor kezdtek sorba allni, amikor meg a nap fel sem kelt.
good luck!
Kedves kérdező: Mitől vagy ebben olyan biztos hogy sikerülhet? Csak ugy kiváncsi vagyok.
Az esélyekről annyit hogy több mint 1000 ember érkezik naponta Hollywoodba hogy szerencsét próbáljon. A másik Te mitn külföldi végképp több teendővel járnál mint egy amerikai aki legálisan dolgozhat. Elöb fogják öt felvenni mint téged mivel neked még kéne intézniük munkavállalóit is.. A másik pedig hogyha egy Dobó Katának nem sikerült befutnia Hollywoodban egy Andy Vajna mellett akkor nem hiszem hogy van miről bezsélnünk. Mondhatod azt hogy Dobó Kata nem tehetséges, de mint tudjuk a kapcsolatok többet érnek sokszor bármilyen tehetségnél és mégsem sikerült neki sem. Amugy próbáld meg a pénzen kivűl több veszteni valód nincs. Ha a pénz nem akadály akkor semmi gond, legfeljebb nem sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!