Amerikában ( NEVADA ) hogyan tudok bankszámlát nyitni magánszemélyként Social Security Number nélkül? Úgy olvastam New Yorkban náhány banknál nem kérik. Tapasztalat vki?
Californiaban a Bank of America-nal nem kertek.
Kell egy helyi cim (nevadai) ezert nem art, ha van egy ismerosod, akinek a cimet felhasznalhatod. Hotel cimet nem fognak elfogadni :) Ha van sajat cimed, akkor hasznald azt!
Ha kerik a SSN, mondd hogy meg nincs, majd ha lesz, akkor majd behozod. Addig is adjanak egy bankszamlat :)
Vigyel magaddal ket szemelyazonossagot igazolo iratot, peldaul egy utlevel, meg egy helyi jogositvany, ha van. De egy magyarorszagi bankkartyat is elfogadnak, a lenyeg, hogy a neved rajta legyen.
Legalabbis nalunk igy volt.
Szerintem a BofA-nel tutti tudsz nyitni, ha nem, akkor menj a Fargoba.
A bankban legalis tartozkodasrol nem kerdeznek, egyebkent meg semmi kozuk hozza. Vagyis nem fogjak, megnezni az utleveled, hgoy meddig szol a tartozkodasod vagy ilyesmi; nyugi!
Wells fargo bank, ha van!!!
New yorki vagyok, ott van szamlam. Ket id-t kernek. Utlevel meg mondjuk magyar jogsi. Thats all :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!