Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Melyik amerikai nagyvárost...

Melyik amerikai nagyvárost válasszam? (Többi lennt)! (Kanada engem nem érdekel, csak USA)!

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek melyik amerikai (USA) nagyvárost válasszam, ahol jó a közbiztonság, ahol van elég sok munka, és ahol nincs tele a város feketével! Nem vagyok rasszista, de nem szeretném, ha utazok a buszon, és csak feketék ölelnek körbe. Erre nem lenne túl sok szükségem! (Azért nyilván e három (3) feltétel közül a munka a legfontosabb)!

2015. dec. 28. 16:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
66%
El vagy tajolva, joember. Egymillio ugyanilyen kerdes volt mar, tizenegyegymillio valasszal: az USA-ba nem vandorolhatsz csak ugy be, vakon munkat keresni. ESTA engedellyel turistaskodhatsz, de munkat nem kereshetsz, csunyan meguti a bokajat aki alkalmaz. Munkavallaloi vizumot viszont csakis a munkaltatod (!) intezhet neked, aki annyira akar teged, hogy azelott felvesz, hogy kikoltoznel. Erted mar?
2015. dec. 28. 17:00
 2/12 anonim ***** válasza:
53%
Első! Hagyd rá, ezek a reménytelen esetek.
2015. dec. 28. 17:03
 3/12 A kérdező kommentje:
Én ezeket mind tudom. Már voltam is a konzulátuson, hogy ezeket hogyan kell intézni. A második kommentelő el üzenem, hogy ha majom módjára akarsz viselkedni, azt ne itt tedd meg, hanem az állatkertben! ;)
2015. dec. 28. 17:21
 4/12 anonim ***** válasza:
Ez nem tőled függ. Azt a várost választhatod, amelyikben a munkáltató intézi neked a vizumot.
2015. dec. 28. 17:42
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
nah, ha ennyire tajekozott vagy, akkor egyfelol tudnod kene melyek a biztonsagos varosok (kulonosen hogy letezik nyilvanos bunugyi statisztika, elerheto a wikipedian), masfelol ugye mar munkahelyed is van. akkor mi a kerdes?
2015. dec. 28. 17:48
 6/12 anonim ***** válasza:
Kedves Kettes, igazad van, remenytelen esetek. Ha olvassak is, milyen nehez kijutni, nem veszik figyelembe, azt hiszik, rosszindulatbol probaljak oket lebeszelni, es tobbszor teszik fel ugyanazt a kerdest abban a remenyben hogy most vegre egy biztato valaszt fognak kapni. Es aki azt allitja mar kovetsegen is jart, kell hogy tudja a dolgokat, ne itt kerdezzen.
2015. dec. 28. 19:00
 7/12 A kérdező kommentje:
Gyerekek! Akkor még egyszer elmondom a gyengébbek kedvéért! Voltam bennt a konzulátuson, hogy ha ki szeretnék menni, akkor hogy néz ki az egész, mert itt Magyarországon nem úgy jöttek ki a számításaim. Ezért kérdezem, hogy melyik várost/városokat ajánljátok. Én tök normálisan megkérdeztem, hogy TI melyikeket ajánljátok!
2015. dec. 28. 19:24
 8/12 anonim ***** válasza:
Azt, ahol munkat kapsz. Nem te fogsz valogatni.
2015. dec. 28. 19:55
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
A válaszadók arra gondolnak, hogy valószínűleg tényleg nem te fogsz válogatni, hanem előszörre örülj, ha valaki kint veszi a fáradtságot (és a pénzt), hogy téged akarjon alkalmazni és vízumot intézni neked. Mert hiába voltál a konzulátuson, gyanítom, ott is annyit közöltek veled, hogy kell munkavállalói vízum, amit úgy kapsz meg, ha már van munkáltatód egy adott városban. És hidd el, hogy nem fognak kapkodni az milliomodik kelet-európai bevándorló után, ezért leszel nagyon szerencsés, ha egyáltalán bármelyik városban kapsz legális munkát.
2015. dec. 28. 21:32
 10/12 anonim ***** válasza:
először tanulj meg angolul, aztán nézegess szét a neten, hogy hol mennyi a négerek aránya, pl Baltimore-ba ne menj mert sokan vannak. Alkalmazni nem igazán fognak, kivéve ha valami nagyon ügyes gyerek vagy olyan tudással, ami egy amerikainak nincs meg. Viszont az olyan melókat amiket a mexikói bevándorlók megkapnak, arra te is pályázhatsz.
2015. dec. 29. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!