Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Melyik amerikai nagyvárost...

Melyik amerikai nagyvárost válasszam? (Többi lennt)! (Kanada engem nem érdekel, csak USA)!

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek melyik amerikai (USA) nagyvárost válasszam, ahol jó a közbiztonság, ahol van elég sok munka, és ahol nincs tele a város feketével! Nem vagyok rasszista, de nem szeretném, ha utazok a buszon, és csak feketék ölelnek körbe. Erre nem lenne túl sok szükségem! (Azért nyilván e három (3) feltétel közül a munka a legfontosabb)!

2015. dec. 28. 16:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Az a helyzet, hogy még a helyiek, az USA állampolgárok sem válogathatnak kedvükre. Ha kapnak egy jó állást egy másik városban, akkor max. eldönthetik, hogy költöznek-e vagy sem. Legalábbis nagyon jó szakmával kell rendelkezni azoknak, akik válogathatnak.

"ahol nincs tele a város feketével! Nem vagyok rasszista"

Ugye te is érzed az ellentmondást? :))

2016. jan. 1. 21:01
 12/12 anonim válasza:

[link]

Klikkelj rá egy városra és láthatod a bűnözés arányát. Ha visszazoomolsz, akkor az egész ország városaiban megjelennek fekete körökben számok. A legkisebb számok jelentik egyben a legbiztonságosabb helyeket.

Néha kicsit várni kell hogy betöltődjenek egy egy régió adatai.

2016. jan. 10. 05:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!