Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Bele mernél vágni úgy a...

Bele mernél vágni úgy a külföldi munkába, hogy alig beszéled a nyelvet?

Figyelt kérdés

Viszont van akinél lakhatnál,segít munkát és albérletet keresni!

Viszont nem kizárt, hogy egy darabig illegálisan tartózkodnál az országban és egy darabig, az elején csak feketén dolgozhatnál?

Az egészségbiztosítás meg kit tudja hogyan.. Adsz valamennyi pénzt az orvosnak és kapsz gyógyszert,meg ellátja a fogaid. Mert a dolog így is működik.

Bele mernél vágni?

Engem nagyon hívnak. Jó lesz,segítenek,menni fog,sokan csinálják,nem gond,utána hivatalos,gyere csak.

2015. szept. 21. 12:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Illegális bevándorlóként? Kizárt, hogy belevágnék.
2015. szept. 21. 12:23
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit jobban is tájékozódhatnál, mert így csak jól át fognak verni. Sosem fogsz legálisan dolgozni, hacsak nem házasság útján szerzel zöldkártyát. Nyelv nélkül pedig akkor van esélyed, ha konkrétan berak valahova az ismerősöd.
2015. szept. 21. 12:25
 3/13 anonim ***** válasza:
Én soha sehol semmibe nem vágnék úgy bele hogy kizárólag mástól függök. Ez a kiszolgáltatottság nekem elfogadhatatlan.
2015. szept. 21. 13:34
 4/13 anonim ***** válasza:
Kizart.
2015. szept. 21. 13:34
 5/13 A kérdező kommentje:

Konkrétan be tudna rakni akár több helyre is.

de azt is mondta, hogy minimum fél és ,de inkább több mire bejelentett álláshoz lehet így jutni. Persze közben minél jobban meg kell tanulni angolul.

2015. szept. 21. 13:42
 6/13 anonim ***** válasza:

Illegális bevándorlóként, nyelvtudás nélkül?? Kizárt dolog. Tiszta öngyilkosság.

Az ismerős meg addig áll melletted, amíg le nem buksz, vagy bajba nem kerülsz. Onnantól kezdve magadra vagy utalva, mivel - gondolom - nem akar ő is repülni az országból, illetve jó nagy büntetést a nyakába.

2015. szept. 21. 13:50
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Elég ekszomorítónak tartom,hogy még mindig vannak ilyen buta/naiv/álmodozó emberek,akik még képesek is belemenni ilyen kiszolgáltatott helyzetbe.....biztosan nagyon jó lesz majd,hiszen minden országban rendkívül szeretik az illegálisan ott tartózkodókat és/vagy feketén munkátvállalókat ,akik még a nyelvet sem beszélik.......ezekből úgy látom igazi karriernek nézel elébe.....
2015. szept. 21. 13:51
 8/13 anonim ***** válasza:
Majd rettegsz, hogy ne igazoltassanak, ne kelljen megadni az adataidat, ne legyél beteg vagy ne legyen baleseted, mert állami kórházba nem tudsz menni, anélkül, hogy jelentenének, a magán orvost pedig nem tudod megfizetni.
2015. szept. 21. 14:09
 9/13 A kérdező kommentje:

Na igen,az utolsókkal én is egyetértek.

Csak hát itthon sincs nagyon esélyem semmire.

Az ismerősök legálisan vannak kinn.

De sokan csinálnak valami olyasmit amit nekem felvázoltak.

Sőt sokan vannak akik így kezdték és kb 1 év után vagy valamivel több lett bejelentett munkájuk, és vagy munkavállalási és tartózkodási engedélyük.

Szóval állításuk szerint az út járható a rizikó ellenére is. Ráadásul sok ország szülötte is csinálja ezt.

Én meg parázok az egésztől.Nem smakkol. Nem vagyok elég bevállalós pedig,akár egy jobb élethez is vezethet.

2015. szept. 21. 14:28
 10/13 anonim ***** válasza:

És a sokból hány ilyet ismersz? Vagy ezt az ismerősödnek a szomszédjának a barátjának az unokaöccse mondta?

Állítólag sokan láttak UFO-t is sőt soknak megjelent Elvis is.

2015. szept. 21. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!