Bele mernél vágni úgy a külföldi munkába, hogy alig beszéled a nyelvet?
Viszont van akinél lakhatnál,segít munkát és albérletet keresni!
Viszont nem kizárt, hogy egy darabig illegálisan tartózkodnál az országban és egy darabig, az elején csak feketén dolgozhatnál?
Az egészségbiztosítás meg kit tudja hogyan.. Adsz valamennyi pénzt az orvosnak és kapsz gyógyszert,meg ellátja a fogaid. Mert a dolog így is működik.
Bele mernél vágni?
Engem nagyon hívnak. Jó lesz,segítenek,menni fog,sokan csinálják,nem gond,utána hivatalos,gyere csak.
Konkrétan be tudna rakni akár több helyre is.
de azt is mondta, hogy minimum fél és ,de inkább több mire bejelentett álláshoz lehet így jutni. Persze közben minél jobban meg kell tanulni angolul.
Illegális bevándorlóként, nyelvtudás nélkül?? Kizárt dolog. Tiszta öngyilkosság.
Az ismerős meg addig áll melletted, amíg le nem buksz, vagy bajba nem kerülsz. Onnantól kezdve magadra vagy utalva, mivel - gondolom - nem akar ő is repülni az országból, illetve jó nagy büntetést a nyakába.
Na igen,az utolsókkal én is egyetértek.
Csak hát itthon sincs nagyon esélyem semmire.
Az ismerősök legálisan vannak kinn.
De sokan csinálnak valami olyasmit amit nekem felvázoltak.
Sőt sokan vannak akik így kezdték és kb 1 év után vagy valamivel több lett bejelentett munkájuk, és vagy munkavállalási és tartózkodási engedélyük.
Szóval állításuk szerint az út járható a rizikó ellenére is. Ráadásul sok ország szülötte is csinálja ezt.
Én meg parázok az egésztől.Nem smakkol. Nem vagyok elég bevállalós pedig,akár egy jobb élethez is vezethet.
És a sokból hány ilyet ismersz? Vagy ezt az ismerősödnek a szomszédjának a barátjának az unokaöccse mondta?
Állítólag sokan láttak UFO-t is sőt soknak megjelent Elvis is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!