Milyen szakmát érdemes itthon elvégezni amivel az USA-ban könnyen munkát kapok?
Gondoltam,hogy befejezem az ECDL-t,de azt olvastam,hogy Amerikában külföldiek nem nagyon kapnak szellemi munkát viszont fizikait az viszonylag könnyen talál az ember.
A másik ötletem az,hogy elvégzem a targonca vezető engedélyt.Dolgoztam már raktárban két évet és tetszett,de nem tudom,hogy melyik a jobb.Ha Amerikában csinálom meg a targonca vezető engedélyt vagy itthon.Az USA-ban elfogadják a Magyar engedélyt?A Magyar elvileg már nemzetközi az EU miatt.
" Amerikában külföldiek nem nagyon kapnak szellemi munkát "
Már miért ne kaphatna? Ez a baj a magyarokkal, mindenkinek bebeszélték ezt az "ne tanulj semmit, külföldön úgyis csak mosogathatsz" maszlagot. Ha kitanulsz valamit, értesz hozzá, van benne több év gyakorlatod, bárhol megállhatod a helyed. Azonban az USA-ba kijutni munka útján nagyon nehéz, kutatók, orvosok, nemzetközi szakemberek kivételével nincs esély. Ha ki akarsz jutni, amerikai rokon vagy házastárs kell, vagy nyerni a zöldkártyalottón. Mindegy mit tanulsz, amíg az USA bevándorlási rendszere ilyen torz, addig munka útján, átlagember nem jut ki!
"Milyen szakmát érdemes itthon elvégezni amivel az USA-ban könnyen munkát kapok?"
Kutatóbiológus.
Majdnem teljesen mindegy mit vegzel el, mire annyi munkatapasztalatod lesz hogy az USA-val probalkozz, az tiz ev
Mindenesetre a kutatobiologus nem rossz otlet, programozo a masik.
En nem tuznem ki az USA-t...
"hogy érted, hogy "munka útján"?"
Mi nem érthető? Munka által kijutni, azaz ha találsz egy munkaadót, aki elintézi neked a papírokat, akkor kijuthatsz a munka által. De erre az esély kb. 0%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!