200. 000-ből mennyit lehet félretenni?
Ételre-italra,szállásra nem kell költenem majd, sem benzinre.
Ruhákat itthon is kb 90%-ban turiban veszem.
Étteremben ritkán járok.
Vélemény?
1évet leszek kint vagyis 13 hónapot, de az utolsó hónapban utazgatok. Szerintetek mennyit tudok félretenni?
Külön szobám lesz gardróbbal, fürdővel. Ha ennek a bérleti díját,rezsijét, plusz a kaját, bevásárlást,tankolást egyéb költségeket is nekem kellene fizetni... Ha összeadjuk ezeket akkor sokkal több :)
Sok blogot olvastam, sok aupairrel beszélgettem. Csak jókat mondtam, senkit nem börtönöztek be :D
Imádom a gyerekeket,kb 16éves korom óta babysitterkedek.
Ez a 200 ezer csak költőpénz.
Azt olvastam, hallottam kb ugyan olyanok az árak kint mint itthon. Tehát ha azt nézem, hogy itthon egy hónapban kb 30-40 elköltök... Akkor kint is max egy százas, nem?
Ruha nem draga, turkaloban 4-5 dollar egy pulcsi vagy nadrag. Az etterem se veszes, 10-15 dollar/fo a kaja de van ennel dragabb is.
Ami draga arra nem kell koltened. Ilyen az alberlet, biztositasok.
Kaja kicsit dragabb, de van ami olcsobb. Pl pringles chipset szoktam venni kb 1 dollarert vagy ha veszel magadnak vmi uditot abbol is a nagy uveges kerul kb 1 dollarba.
Ha nem tetszik a vacsora a csaladnal akor elmesz a walmartba , veszel 3 dollarert egy fagyasztott pizzat es megsutod a sutoben.
Ha kapsz heti 200at es pl veszel minden heten egy ruhadarabot a turkaloban, egy pizzat hetvegen, melle egy nagy palackos udito meg chips akkor 10 dollarod megy el hetente.
Viszont ha utolso honapban kirandulni mesz es szallast fizetsz akkor az nem lesz olcso.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!