Ha valaki Londonban 4 év alatt csak 5000 fontot tudott felretenni, az csak szerintem kevés?
Figyelt kérdés
2015. jan. 21. 22:51
1/13 anonim válasza:
Ez azért sok mindentől függ szerintem. Mire költött a félrerakáson kívül? Tanult? Jogsit szerzett? Utazott? Nem mindenki teszi félre az utolsó garast is. Nekem sincs sokkal több félretett pénzem (bár én vidéken élek), de a kinn töltött évek alatt sok mindenre költöttünk. Most egy 3 szobás lakásban élek a férjemmel és 2 gyerekkel, amit teljesen mi rendeztünk be, most járt le a szülési szabim, hamarosan megyek vissza dolgozni. Az ittlétünk alatt költöttünk sok pénzt tanulásra is. Tehát az, hogy 5 ezer font kevés vagy sem, teljesen relatív.
2/13 anonim válasza:
Ha az illető pénzt gyűjteni ment ki és csak az alap szükségletekre költött, akkor valóban kevés. Attól is függ mekkora volt a fizetése.
3/13 anonim válasza:
az attól függ. ha a mimél több pénzgyűjtèsért jöttél, akkor nem sok. ha ELNI jöttél, akkor okés. én élni jöttem, nem kuporgatni, így nem teszek félre minden garast. mindenki más okkal van itt, van aki minden pénzt megfog, mellette minimalista életet él.
4/13 anonim válasza:
Az emberek altalaban azert is lepnek le x ev utan londonbol mert rajonnek hogy mashol sokkal tobb marad a zsebben.
Mi 3 evet eltunk ott, majd Becsbe koltoztunk. Ugyanaz a munkanak, kb ugyanolyan szinvonalon elunk, igaz jobb korulmenyek kozt, amik itt olcsobbak. Nekunk itt 6 honap (!) alatt a 1.5x-eset sikerult megtakaritani mint londonban 3 ev alatt.
5/13 A kérdező kommentje:
Alapvetoen penzgyujtes miatt koltozott oda, kozben tanul is (de az csak a vizum miatt), es kiszallitokent dolgozik. Igaz van egy auto is, es nokre is sokat kolt, de persze a szuleinek alig kuld haza.
50000 font kint tenyleg olyan soknak szamit? En itthon lakom, nem vagyunk gazdagok de ha azon mulna ossze tudnank ennyit szedni
2015. jan. 22. 06:26
6/13 anonim válasza:
Most öt ezer vagy ötven ezer? Miért kell a szüleinek hazaküldeni?
7/13 A kérdező kommentje:
5000-t rakott félre, de 50.000 kéne ahhoz, hogy megkérje a dolzogó vízumot, mert így csak azért fizeti a sulit, hogy legyen tanuló vízum, és mellette 30 órát dolgozhat legálisan, a többit meg feketén...
2015. jan. 22. 08:36
8/13 anonim válasza:
te mirol hadovalsz? angliaba nem kell vizum...
9/13 anonim válasza:
8-as gondolom akiről a kérdés szól, nem Eu-s állampolgár.
10/13 A kérdező kommentje:
Bocs, azt hittem egyértelmű, hogy nem eu-s, miután írtam a vízumot :D
2015. jan. 22. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!