Mi a véleményetek errôl a cégrôl? Dolgozott már valaki velük?
2016. nov. 23. 12:59
1/48 anonim válasza:
Aki egy ilyen igénytelen oldalon olvasott jobbra zárva összehányt szöveget elhisz, és még fizet is nekik, ahhoz csak gratulálni tudok...
2/48 anonim válasza:
Már megint? Illegális munkát ajánló banda.
3/48 A kérdező kommentje:
Nem kell elôre fizetni.
Kiutazás után vonják le a fizudból. (3x 200$)
2016. nov. 23. 13:38
4/48 anonim válasza:
És bízz meg bennük azért, mert már 16 éve ajánlják ugyanazt azt illegális szart! Varázslatos... érdekes, hogy a munkavállalási engedélyről, törvényekről sehol egy szó nincsen, de hogy Texasba 215 ezer forint repjegy (és mégis merre?Houstonba? Austinba? És honnan? Mert akárhogy is nézem az egy Magyarországnál cirka 7-8-szor nagyobb állam amúgy, de ők tudják, hogy 215 ezer. Mindig. Mindenhova. Mindenhonnan... hogyne) azt simán leírják :")).
5/48 anonim válasza:
Illegàlis munka. Minek? Nyitva az egész EU, minek mennél az USA-ba feketèn, se biztosìtàsod, sem jogaid nem lennènek. Most meg Trump miatt mèg annyi se mint eddig. USA csak legalisan eri meg. Tudom, nekem is nehèz volt. Illegálisan soha nem jöttem volna.
6/48 A kérdező kommentje:
Te hogy mentél ki legálisan?
Akkor marad a 2 éves aupaiekedés ;)
2016. nov. 23. 13:45
7/48 A kérdező kommentje:
*aupaire
2016. nov. 23. 13:45
8/48 anonim válasza:
Még szerencse hofy vannak ilyen verebek mint a kérdező,mert másképp miből élne az általa linkelt oldal...
9/48 A kérdező kommentje:
Aupaire-kent szeretnek kimenni. Csak kerdeztem, hogy dolgozott-e mar veluk valaki.
Vereb a neniked ;)
2016. nov. 23. 13:48
10/48 anonim válasza:
Nekem a felesègem amerikai. Ő általa jutottam ki. Egy üzleti ùt alkalmával ismerkedtem meg vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!