Egy amerikai nyaralás kb. mennyi pénzbe kerül?
Mióta van az inernet, és a google (áldassék a neve), te magad is utána tudsz járni.
Ne azokra hagyatkozz, akik otthagytak x összeget, lehet, hogy se.ggfejek voltak, lehet, hogy utazási guruk. Arra hagyatkozz, amit te magadból ki tudsz hozni.
Kezdjed azzal, hogy keresel repülőjegyet, aztán hozzáadod az általad neten talált szállások összegét, majd az autóbérlést.
Nem nagy ügy. IQ90 fölött menni is szokott.
Hogyha nem 5 csillagos szállodába mész és nem a legkomolyabb éttermekben eszel kijöhet 1 millió alatt.
Nálam így nézett ki kb:
repülőjegy oda-vissza 500$
2 hétre 2 csillagos motel szerű szállás Riversideon (úgy voltam vele felesleges egy komoly hotelbe menni úgyis csak aludni járok oda) 1000$
Autó 2 hétre(ezt mindenképp megéri bérelni) esetemben egy Toyota Corolla, reptéren fel, reptéren le adásos módszerrel 500$
Belépőjegyek ide óda 350$ Universal Studios, disneyland volt ami megnyomta mert kb 100-100$ helyenként a belépő.
Kajára is elment 300$, de ha walmartba bevásárolsz és az ott vett kaját viszed mindenhova simán kijön feléből.
Erre arra még kb 200$ elment.
2 személlyel is kilehet hozni kicsivel több mint 1 millióból
Az 500$-os repjegy L.A.-be hogyan sikerült? Nagyon barátinak hangzik...Még pl. New Yorkba is.
Mosonmagyaróvári vagyok így számomra a bécsi indulás előnyösebb volt.
idén áprilisban utaztam, de a repijegyet már decemberbe megvettem skyscanneren keresztül.
Ha most vennék jegyet jövőre,még olcsóbban lenne,közel 100ezer forintból kijönne oda-vissza.
#7:
Értem, vmi ilyesmire gondoltam, a Bécs ami hirtelen nem jutott eszembe de tényleg bővíti a palettát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!