Egy kb két hetes Amerikai nyaralás tényleg 1 millió forinttól kezdődik?
Csak a repülőjegy oda-vissza 1 főre fél millió körül van.
A többi már csak az igényeitektől függ.
Hát... Alsó hangon 170-180-200 ezerért vannak már jegyek a nyugati partra, jót kell kifogni. Olcsó, kétágyas, nem túl központi motelszoba kb. 60-80 dollártól indul a nagyobb városokban... Ha egy ott olcsó, napi 15 000 forintos motelszobával számolunk (próbaképp rákerestem, ezt adta ki L.A.-ben a legolcsóbban), az már 210 ezer forint két hétre. Ha 180-ért kapnátok is jegyet, akkor is majdnem 600 ezer forint a legolcsóbb repülőjegyek és a legolcsóbb szállás megvásárlása. Nyilván kell utazásra költeni, és kajára, látnivalókra, belépőkre is. Kaját lehet olcsón venni, úgyhogy a fő kérdés, hogy helyileg hova mennétek, és onnan hova utaznátok tovább? Seattle-ből San Diegóba, vagy végig L.A, vagy L.A és San Francisco?
Egyébként nagyon spórolósan meg lehet oldani, hogy beférjen a keretbe, de nagyságrendileg nem lesz olcsóbb.
#3: "170-180-200 ezerért "
Oda-vissza? Mert én most utána néztem, és 480 ezer alatt nem találtam.
#3-as- 60-80$? 50$-ból már közel a centrumhoz lehet kivenni szobát.
Kerüld viszont a Motel6-et, engem álmomban megcsipkedtek valami kis bogarak, nem akarom tudni mi lehetett, teljesen kipattogtam egész testen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!