Sandorka25 kérdése:
Szerintetek lehet nyaralni Los Angelesben?
Figyelt kérdés
Én nyaralni szeretnék menni Los Angelesbe, és szeretném jól érezni magam. Szerintetek lehet nyaralni Los Angelesben ?2015. ápr. 7. 12:18
1/5 anonim válasza:
Nem, nem lehet nyaralni. Istenem, ilyen idióta kérdést sem mostanában láttam.
2/5 anonim válasza:
Miert ne lehetne?
Ez tenyleg kisse h*lye kerdes.
3/5 anonim válasza:
Nem lehet. Amikor leszallnak a repulok az LAX-en a pilotak mindig bemondjak: Welcome to Los Angeles, ahol TILOS a nyaralas!
...a 25 az IQ-d akart lenni?...
4/5 anonim válasza:
Három évvel ezelőtt pont ott voltam. illetve elnéztünk San Francsicoba és Vegasba is. Abszolút jól tudja ott érezni magát az ember. Ajánlom figyelmedbe az universal sutidos vidámparkot. Borzasztó jó.
5/5 anonim válasza:
Miért szidjátok szegényt? Teljesen megértem! Nem csodálom hogy feltette ezt a kérdést hiszen a Magyarok 90%-a szidja egész Kaliforniát hogy ott milyen veszélyes meg milyen rossz élni. Nos, én a maradék 10%-ba tartozom és szerintem kiváló hely a nyaralásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!