Los Angelesi magyarok! Egyszobás lakás bérlése Los Angelesben hány dollárnál kezdődik havonta?
Los Angeles, New York es hasonlo metropolisok jelentik az atlagos magyarnak Amerikat.
Kevesen tudjak hogy pl. Floridaban 3 haloszobas 2 furdoszobas 2 garazsos 3-4 eves uj hazakat videki kornyezetben 500 dollarert is ki lehet berelni havonta. Csak tudni kell hol, kitol, mikor es hogyan. 2
4!
Lehet hogy van annyiért is, a környéken meg se munka, se közbiztonság. Mert ne próbáld meg bemesélni hogy még munka is van a környéken meg biztonságos is. Amerika nem csak az említett vàrosok, de azért ha rendes környéken, normál színvobalon akarsz lakni, 800 usd/hó alaty nem nagyon van nagyvárosi lakás. (a slágervárosokban meg 1200-1500-től indulnak.)
Persze, hogy lehet talalni, csak keresni kell. Az se mindegy szamodra mi az elheto.
Mi Santa Monica varosaban 1600-ert berlunk egy 1 szobast, oceanra nezo erkellyel, DE! mi mar itt lakunk lassan 10 eve. A szomszed kikoltozott, felujitottak az egesz lakast es a kovetkezo lako mar 2500-ert tudta csak kivenni!
Minel meszebb mesz az oceantol annal olcsobb (ha Monicat vesszuk peldanak). A Valley-ben 1600ert mar butorozott hazat berelhetsz.
Tenyleg nagyon nem mindegy, hogy hol!!!
Rent.com vagy Forrent.com hasznald ne a GYIKon erdeklodj, mert irto szubjektiv hogy mi mit mondunk!
Érdeklődj utána, hogy egészen pontosan milyen környékről van szó és annak melyik részéről. Miami alapján (igen, tudom, hogy az Florida :) ) csupán 1-2 utca távolság is igen nagy különbséget jelenthet (árban, utcaképben, közbiztonságban... stb. akár közlekedésben is).
Ez az oldal segíthet:
www(pont)city-data(pont)com/forum
Ha nem vagyok indiszkrét; Kanada melyik részéről költözöl (gondolom én; Vancouver környékéről mész délre)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!