Los Angeles eleg nagy... Ahany negyede, annyifele ar. Tudok kornyeket mutatni, ahol a "Pici lakasra gondolok (1 haloszoba,furdo,konyha..)" megkapod $500-ert, de ha feher no vagy, nem eled meg a reggelt. Ugyanezt egy olyan kornyeken, ahol pl. a vizre nez az ablak $3000.
Kozpont kozeleben? LA kozpontja a belvarosban van, a konyvtarnal (innen szamoljak a tavolsagokat LAtol). De ott epeszu ember nem szal meg :)
Kozpont lehet meg Hollywood, mert sok turista latvanyossag van egy helyen es busszal/metroval minden iranyba konnyu eljutni.
Itt lehet aztán tovább szűkíteni a keresését. Mi is a craigslisten találtunk szállást, meg még nagyon sok ismerősünk.
2013. júl. 17. 21:22
4/6 anonim válasza:
Miért egyébként ilyen veszélyes város?
2013. aug. 7. 14:57
5/6 anonim válasza:
ha tudod kezelni az embereket kicsit sem veszelyes.. en itt elek mar vagy ot honapja.. elemeselem roviden a tortenetem az ami az elso napon tortent velem(na ilyen az en formam). Megerkezem LAbe, kb unneplobe oltozve leptem at a hatart nehogy visszaforditsanak az oltozkodesem miatt(rapper gyerek vagyok ugyhogy gondolhatod) es mar a tokom tele volt az inggel meg azzal a b9zi unneplogatyaval es atoltoztem egy sikatorban egy kek szinu poloba es egy baggyfarmerba ami kb szinten kek volt(lesz meg ennek szerepe). kerestem az apartmanom south central la-ben talatam egy nagyon olcso szallast. nezegetem az instant google mapsos nyomtatott papirokat egyszer csak hallom tavolrol magam elol hogy "hey you!" felnezek es jon felem 5 darab jovagasu fekete de leginkabb nigga ferfiu full kekbe kek bandanaval a zsebukbe.. az egyik egy bluntot szopott egy masik meg egy crackpipat tartott epp a szajaban(guszta volt a crack fuggo).. odajonnek es az egyik felordit h "who da fuck r u nigga?" en meg csak ugy nezek ki a lukon h ezeknek mi bajuk van es akkor mondom turista vagyok es a szallasomat keresem nem akarok bajt. "U know who we are?" We are rollin'90's" azt se tudtam mi a g9cirol beszel, foleg h mindent kb csak masodszorra ertettem meg es minden mondatukban tobbszor is szerepelt a nigga.(ezt sosem eretettem h ok nigazhatnak engem de ha en mondanaam nekik ki is nyirnanak helyben).. en meg mondodm mi az a rollin90 erre o h mi cripek vagyunk. na es akkor beugrott a natgeo es discovery na mondom b9zdmeg ezek itt fognak engem megolni. aztan kidumaltam magam, hogy bocsanat nem tudtam h ez crip terulet magyarbol jottem csak a szallasom keresem es ott sajnalkoztam h keket vettem fel, de valamit olyan jol csinaltam, hogy 1, elkisertek a szallasomra 2, adtak a bluntbol 3, az egyik a szamat is megadta es meg mostanaban is talalkozgatunk. birom jo fejek a cripsek ha tudod oket kezelni. Szoval a lenyeg, hogy az kamu h ok nelkul lepuffantanak. ha ram hallgatsz megfogadod a tanacsom: Tanacs1: sose hordj semmi keket vagy pirosat LAben. Tanacs2:ha imadod valamelyik szint es hordod is akkor Comptont de inkabb egesz south central LAt felejtsd el Tanacs 3: ha pisztollyal tamadnak rad ne hoskodj hanem szepen pakolj ki. amugy h a kerdesre is valaszoljak en 450bucks/month szereztem apartmant. igaz az is hogy a kornyeken sok a crip kb 10 utcaval arebb meg mar blood terulet viszont legalabb a kozosseg osszetarto. engem pl ismernek a szomszedban es birnak is a niggak. lattam mar itt dolgokat viszont fenyevekkel jobb meg igy is az usa mint magyar. en ajanlom h gyere ki. jo hely sok a jo no es weed.. a vilagon a legjobb meg a gettoban is. csak cracket ki ne probald meg beverly hillsben se! beke
2013. aug. 20. 21:48
6/6 anonim válasza:
ma 21:48 - ha ha ha, marha jot szorakoztam a torteneteded, akar igaz akar nem :)
Ismerem a temat, a szomszedom iro, es egy idoben bekoltozott kozejuk (vagy vmelyik banda koze) csakhogy a konyveben hiteles tudositast tudjon adni a bandakrol LAben, azt mondja 4 napig vertek, es mikor az 5. napon sem adott fel a kuldetesevel, akkor bevettek es tagga avattak (feher csavo szoke hajjal, gondolhatod :)
Az egyetlen alkalom, amikor egy feher ember szajat elhagyhatja a nigga szo:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!