Adnak vízumot 2 fiatal párnak?
Ha most kiszeretnénk menni barátnőmmel (lassan 3 éve vagyunk együtt), akkor adnak vízumot?
Hallottam olyat, hogy mivel mindketten 20 évesek vagyunk és már lassan 3 éve vagyunk együtt, joggal gondolhatják azt hogyha kimegyünk akkor kint is maradunk és emiatt nem adnak vízumot se.
Mennyire igaz ez, és hogy mit kell csinálni, ha igaz is?
Miért mennétek ki? Dolgozni, tanulni, vagy nyaralni?
A turistavízum feltételei:
-Az ön Egyesült Államokba történő utazásának célja az ideiglenes látogatás, pl. üzlet, kedvtelés vagy orvosi kezelés igénybevétele céljából
-Ön csak egy konkrét, korlátozott ideig szándékozik az Egyesült Államokban maradni
-Ön az Egyesült Államokban való tartózkodási költségeinek fedezésére bizonyítható anyagi forrásokkal rendelkezik
-Ön az Egyesült Államokon kívüli lakóhellyel, valamint olyan közösségi és gazdasági kötelékekkel rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy látogatása végén feltétlenül elhagyja majd az Egyesült Államokat.
És tudd, hogy pofára is megy ám a vízum elfogadása. Ha nem tetszel a határőrnek, simán visszafordít, és a vízum díját elbuktad.
Itt le van írva minden. Bizonyítanod kell, hogy Magyarországon erős szálaid maradtak. Ha meggyőzöd őket, megkapod, ha nem, akkor nem. Ha viszont turistavízummal tovább maradsz, és elkapnak, kitoloncolnak.
Ja és nem tudom, hogy most megvan-e még, de nekem anno mindenféle hülye kérdéseket kellett megválaszolni (még megvan a papír valahol), mint "azért utazik-e az Egyesült Államokba, hogy ott terrorcselekményt kövessen el", illetve "részt vett-e népirtásban?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!