Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mennyibe kerülne egy amerikai...

Mennyibe kerülne egy amerikai túra, szállás, egyetem, utazás jelenleg?

Figyelt kérdés
NewYork, chikago, san fransisco, los angeles... ilyen helyekre szeretnèk elutazni, esetleg valahol egyetemre menni, tehát pár évre ott lakni, dolgozni és pihenni... mit ajánlotok? Mennyibe kerülne nagy vonalakban egy ilyen? Köszönöm a válaszokat!

2015. szept. 3. 22:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Még dollárban is százezrekben mérhető. Minimum!!!
2015. szept. 3. 23:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy repjegy 400 ezer (nemrég voltam USA-ba, onnét tudom), egy napi kaja 25 dollárból kijön, a szállások ára változó, de ott is sokba kerülne. Hacsak nem vagy nagyon gazdag, vagy nem tudsz láthatatlanná válni, akkor nem úszod meg pár ezer dollárból.
2015. szept. 3. 23:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az egyetem a lányomnak most 56 ezer $/év
2015. szept. 4. 01:06
 4/7 anonim ***** válasza:
DRAGA!
2015. szept. 4. 03:45
 5/7 anonim ***** válasza:
2015. szept. 4. 06:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Elég merész terveid vannak...Csak az utazás milliókba kerülne, egyetemre meg ha felvennének, feltételezem, hogy nem tudnád megfizetni. Ahogy feljebb is írták akár 5-10 millió forint/év is lehet a tandíj.

Amúgy meg ChiCago és San FranCisco.

2015. szept. 4. 08:00
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Háát jóval olcsobbra gondoltam :/

Akkor ez nem jön ki a diák melós pénzből XD

Talán majd egyszer :'(

2015. szept. 4. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!