Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Amerikai utazás egyetem előtt?

Amerikai utazás egyetem előtt?

Figyelt kérdés
Nyáron tervezem, hogy kirepülök Amerikába Stamfordba és érdeklődni szeretnék, hogy vízumot esetleg mennyi időre tudnék kapni ugyanis aza baj, hogy semmi sincs ami ide kötne max az egyetem de az csak nyáron derül ki ugye, hogy felvettek e és az se biztos h elkezdeném ha esetleg lenne esély több időt kint maradnom akkor inkább egy év mulva vágnék abba bele. De az se bánnám, ha kint tudnék maradni és ott elkezdeni valami iskolát. Mit javasoltok? ja és repülőjegyet mikor érdemes megvenni? Kint élnek rokonok szállás megoldva.

2015. febr. 21. 09:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Mennyi lett az SAT-score-od?

És stamford ugye nem az egyetemet érted, mert az stanford és kizárt, h téged oda felvegyenek

2015. febr. 22. 23:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Fèlre èrtettèl. Egyetemet itthon kezdenem, elotte mennek ki nyarra vagy tovabb attol fugg meddig kapok vizumot es stamfordba connecticutba. Stanford az anglia tudom.
2015. febr. 23. 06:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Stanford alatt én a kaliforniai topegyetemet értem...
2015. febr. 23. 06:41
 4/6 anonim ***** válasza:

USA utazashoz ESTA kell es max 90 napig maradhatsz.

Ha tanulni akarsz akkor student visa de azt csak zseniknek adjak meg, illetve gusztustalanul gazdagnak kell lenned, mert a tandij iszonyat sokba kerul.

2015. febr. 23. 19:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Elvileg van 6 honapos vizum is csak ahhoz a kovetsegre kell menni es bizonyitani h neked van ami ide kot Magyarorszaghoz. Most nem tudom erre elèg e az h engem felvettek e az egyetemre vagy elkezdek addig valami okjs valamit.
2015. febr. 23. 19:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Elvileg van 6 honapos vizum is - nem csak elvileg hanem gyakorlatilag is, de amiota van ESTA, ha az ember turistaskodni akar, akkor az arra eleg es nem kell vizumot kerni de max csak 90 napot maradhatsz vele.

A vizumot azok kerik, akiknek korabban mar elutasitottak az ESTA kerelmet, vagy mert tanulni/dolgozni mennek.

Ha meg sosem volt ESTA elutasitasod, akkor nem mehetsz vizumert mert siman kidobnak es megmondjak, hogy menj kerjel ESTAt.

[link]

2015. febr. 23. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!