Konya bence kérdése:
Egyetem után zöldkártya?
Figyelt kérdés
Folvettek a newyorki muszaki egyetemnek a villamosmernoki szakara. Nagyo orulok neki de a kerdesem : diploma utan kapok e zoldkartyat mert ot szerenek elni nem kerem a kommenteket hogy hazaarulo megvan ra az okom2014. nov. 2. 16:47
1/8 anonim válasza:
Gratula! NY jó hely :)
Zöld kártyák úgy tudsz majd kapni, hogy a munkahelyed szponzorál. De sajna eltart pár évig. Automatikuan szerintem nem fogsz kapni.
2/8 anonim válasza:
#1-nak igaza van, nem automatikus, de vannak legalis utak. Tanuloi vizum nem jogosit allando tartozkodasra, tanulmanyok befejezese utan el kell hagyni az orszagot.
4/8 A kérdező kommentje:
Brooklyn technical
2014. nov. 2. 20:57
5/8 anonim válasza:
Brooklyn Tech? Az egy kozepiskola. De ha van egy olyan college Brooklynban, ahova jarni fogsz, az a tanacsom, amig ott tanulsz, keress egy ceget ahol haljlandok lesznek alkalmazni, akkor nyert ugyed lesz zoldkartyaval kapcsolatban. MIndenesetre sok szerencset.
6/8 anonim válasza:
Maga egy egyetem elvégzése egyátalán nem segít a zöldkártya megszerzésében. Ha jó vagy, akkor felvehetnek egy céghez dolgozni, és majd később lehet esélyed zk-ra pályázni EB3 kategóriában. De nagyon kell nyomulni...
7/8 anonim válasza:
Nem megy az ilyen konnyen pajtikam...
8/8 serenity* válasza:
Korai ezen agyalni.Lehet a tanulo evek alatt osszejossz egy amerikai lannyal, osszehazasodtok aztan lehet is kervenyezni a zoldkartyat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!