Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Zöldkártya lottóra jelentkezés...

Zöldkártya lottóra jelentkezés: másnak mit írt ki, mit látott, miután töltött fel képet?

Figyelt kérdés
Jelentkezés közben kell feltölteni képet. Ki is tallóztam, de mintha semmit se csinált volna. Megjelent ugyan a neve a képnek utána, de amúgy a képet magát nem láttam, meg nem is töltötte. Amikor továbbléptem az összegző oldalra, annyit írt csak ki, hogy "photographs received". Kicsit aggódom, hogy egyáltalán feltöltötte e a képet, mert egész este lassú volt az oldaluk, le is fagyott, meg ki is dobott (gondolom túlterhelt). Másnak is ezt írta ki? Félek, hogy valamit elszúrtam:(

2014. okt. 28. 20:09
 1/4 anonim ***** válasza:
52%

szovegertesi problemaja van valakinek ugy latom

Nembaj ha nem megy az angol, ezert kerdezel.

"photo received" azt jelenti, hogy megkaptak a fenykepedet, ergo semmi mas dolgod nincs, csak szurkolni, hogy kihuzzanak

aggodni nincs okod!

2014. okt. 28. 20:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Nincs gondom, értettem, hogy azt jelenti, csak nem jelent meg se a fényképem se semmi más. Nem láttam, hogy pl feltöltéskor 1-2 mp-ig töltött volna, mintha más oldalakon (tudod, homokóra, csík vagy bármi...). Ezért kérdeztem rá. Ráadásul egyszer kitöltés közben ki is dobott az oldal és órákig nem is működött, ezért is kérdeztem, hogy akkor biztos sikerült e :) De köszönöm a válaszodat, remélem még jön valaki aki szintén jelentkezett és megnyugtat, hogy neki is csak ennyit volt :)
2014. okt. 28. 22:15
 3/4 anonim válasza:

Igen, nekem is csak ennyi volt :-D

Ha bármi probléma lett volna, nem tölti fel a képet vagy ilyesmi, nem enged továbblépni a program.

2014. okt. 29. 23:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat, akkor megnyugodtam :) És tényleg, most hogy írod, logikus, hogy ha nem sikerül feltöltenem, akkor nem is enged továbblépni. Ez akkor így hirtelen eszembe se jutott:D A lényeg, hogy akkor elvileg sikerült, sok sikert Neked is, bízzunk a legjobbakban, már csak váni kell:D
2014. nov. 4. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!