USA nyaraláshoz szükséges bármilyen vízum, papír, speciális engedély, stb?
Hülyeség?
Do I need ESTA to enter the United States by land?
No. If you are coming by land you do not need to apply for ESTA.
Akkor miről is beszélsz nagyokos?
Milyen buta vagy.
Ott van alatta:
"Note: VWP citizens do not need an ESTA to travel on the ferries between Vancouver and Victoria, BC and Washington state. They are treated as a land border port"
Én vagyok a buta?
Akkor lefordítom amit bemásoltál, mert látom nem érted.
Megjegyzés: VWP állampolgároknak nincs szükségük ESTA-ra, ahhoz, hogy a kompokon utazhassanak Vancouver és Victoria, BC (ezek Kanadában vannak) és Washington állam között. (USA). Ezeket szárazföldi határátkelőhelyként kezeljük.
Akkor miről is beszélünk? Ha hallgattál volna bölcs maradtál volna. Ismerős ez a mondás? Ez rád most nagyon igaz. Mellesleg én már ötször utaztam át a kanadai határon ebből kétszer turistaként mentem át és szó nem volt ESTA-ról.
'The ESTA is required if arriving by air or cruise ship. Visa Waiver applies without ESTA for land border crossings, but the VWP does not apply at all (i.e. a visa is required) if a passenger is arriving via air or sea on an unapproved carrier.'
Ezt meg az általad linkelt wikipedias cikkből másoltam ki.
# 8
Ez így van, csak a vízumnak semmi köze az ESTA-hoz. Az ESTE az nem vízum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!