Ha valaki ESTA-val erkezik az USA-ba es 90 nap alatt összeházasodik egy amerikai állampolgárral, akkor mennyi idő után hagyhatja el leghamarabb az országot? Pl hazalátogatás, nyaralás, akármi.
Figyelt kérdés
2016. máj. 7. 04:28
2/9 anonim válasza:
A bevándorlásiak nem ennyire naívak, mint a kérdés.
Ők pontosan átlátják a "műszerelembeesés" és "hitelenházassági" kamufrigyeket.
3/9 anonim válasza:
Màr hogyne lenne ilyen. 6-9 hònap az elbíràlàs, addig csak speciàlis, 1 alkalomra szoló engedèllyel mehetsz haza.
4/9 A kérdező kommentje:
Már elnézést de miért is naiv a kérdés? és ki beszélt itt kamuházasságról? mert én ilyet egy szóval sem írtam. Ismét csak egy embertől kaptam választ aki a kérdés mögé nem képzelt többet! Neki köszönöm a választ.
2016. máj. 7. 14:03
5/9 anonim válasza:
6/9 A kérdező kommentje:
ez szuper oldal, nagyon kosziii!!
2016. máj. 7. 21:40
7/9 anonim válasza:
Az Esta az kituno otlet, mert a repuloteren amerikai szuzek varjak a magyarorszagrol erkezoket tart karokkal hogy kefelhessenek veluk es rogton ossze is akarnak hazasodni.
8/9 A kérdező kommentje:
mekkora paraszt vagy. de legalább ráérsz:D
2016. máj. 14. 03:03
9/9 anonim válasza:
Mi vagyunk a parasztok, amikor te akaod becsapni az Allamokat es minket is hulyenek nezel?
Allampolgarsag kell, ertjuk. Majd Detroitban rajossz, milyen jo is az. Egyebkent erdeklodes keppen, leirnad legyszives, hogy a kepesitesnek megfelelo allast (vagy barmilyet) bejelentve hogy sikerult talalnod?
Gondolom tul vagy azon, hogy biztositaskotes, nyugdij tervezese, haz-lakas kereses, jogositvany, auto intezese?
Szerintem ez temaba vag es erdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!