Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Ti elköltöznétek New Yorkba?

Ti elköltöznétek New Yorkba?

Figyelt kérdés
Mennyi időnek kell eltelni ahhoz,hogy valaki ne tévedjen el a városban?
2016. febr. 20. 14:03
 1/5 anonim ***** válasza:
26%

Van egy városi lakótelepi lakásom, ahol meg tudtam ismerni a betondzsungelre jellemző életet. Ezek után nem költöznék New Yorkba, legalábbis betondzsungel részébe nem. Előnyösebbnek tartom azt ha minden ember számára van kellő nagyságú természetes élettér. Olyan falusi környezetben nőttem fel ahol a saját földünkön kívül több száz hektáros életterem volt (persze az államé és TSZ-é), ahol volt helyem kirándulni és játszani a természetben.

Persze aki jól fizető állást talál New Yorkban, az egy kertvárosi házban is lakhat és a gyerekének akár ilyen szobát is készíthet:

[link]

Na így már ötvözve van a city és az erdei tanyavilág előnye.

Valószínű idehaza is az alacsony magyar bérek miatt nem szimpatikus a betondzsungel, bár hiányzik a végtelen élettér és természet is.

2016. febr. 20. 14:28
 2/5 anonim ***** válasza:
53%
New York rendkivul valtozatos, tobb Kornyekbol (neighbourhood) all, mindegyik mas. Lehet olyan helyet is talalni, ami inkabb egy kis varosra vagy falura hasonlit, es vannak elokelo, nagyon draga helyek is. Beton dzungel? Talan megse. Szoval mindenki megtalal maganak azt amit szerit es amire van penze. Sok a zold terulet, park, sportpalya. Nemcsak Manhattan van a vilagon.
2016. febr. 20. 14:58
 3/5 anonim ***** válasza:
53%
Én a Soho-Village vonalon el tudnám képzelni az életet. Ott megvan az a változatosság minden téren, ami engem kielégítene.
2016. febr. 20. 15:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Semmi pénzért nem költöznék New Yorkba. Valami nyugisabb lakótelepi helyre viszont nagyon el szeretnék menni. 15/F
2016. febr. 21. 09:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Mikor én kint voltam az USA-ban nekem Flathbush tetszett a legjkobban, Brooklynban laktam, de Jártam Williamsbourghbe / nem tetszik/ és Queens-be is, persze Manhattnben is, de azért lehet szeretni!!! én pl, Imádtam Amerikát, jártam más államokban is, Ohioban, Pittsbourghban Washington PA-ban / ott laktam egy darabig, Buffalóban is, és Niagara Fals-on is utobbi mindkettő nagyon szép, és nagyon élhető!!
2016. febr. 22. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!