Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » 14 éves vagyok a nyáron...

14 éves vagyok a nyáron unokabáttyámmal szeretnék New Yorkba utazni! Szülői beleegyezés kell ha jól tudom! De ha esetleg nem lenne akkor nem engednek be az országba?

Figyelt kérdés
Mi kell hogy álljon a szülői beleegyezésbe? Baj ha a kisérő adatai nincsenek le írva csak a neve? És baj ha csak magyarul van?

2016. febr. 10. 15:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Eloszor is, a legitarsasagoknak sajat eloirasai vannak ott kellene megerdeklodni. Tegyuk fel, felegednek a gepre, (bar nem biztos),US bevandorlasi tiszt beenged-e az orszagba? Tulajdonkeppen, 18 even alul , hitelesitett szuloi beleegyezes kell, es nem hiszem hogy magyar eleg lenne. Azt viszont US kovetsegen kellene intezni, es ott biztosan pontos informaciot tudnak adni.
2016. febr. 10. 16:31
 2/4 anonim ***** válasza:
...és hány éves az unokabátyád??
2016. febr. 11. 23:49
 3/4 anonim ***** válasza:

MINDKÉT szülő írásbeli engedélye kell, az adott célország nyelvén, azaz angolul. Ha ez nincs meg, könnyen lehet, hogy a rendőrségen fogsz kikötni - már ha egyáltalán kiengednek az országból) - ugyanis honnan lehetne különben tudni, hogy az unokabátyád nem illegálisan vitt ki (esetleg elrabolt) az országból?

Plusz kell még legyen nálad visszaúti repülőjegy is még az országba való belépés előtt meg Esta igénylés.

2016. febr. 12. 19:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2016. febr. 15. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!