Megy valaki jövőre New Yorkba?
Figyelt kérdés
Én kint leszek 4 hónapot (2 részletban), csak azért kérdezem, hátha összefutunk :)2015. szept. 16. 23:13
1/5 anonim válasza:
Inkább örülnél, hogy magyarokkal nem leszel. De amúgy akaratod ellenére is találkozni fogsz velük. Tehát nem érdemes itt embert keresni, mert úgyis lesz.
2/5 anonim válasza:
Én is megyek, de azt vettem észre, New Yorkban épp az a nagyszerű, hogy kevés magyar van arrafele.
3/5 anonim válasza:
Én május végén tervezek egy-másfél hetet.
4/5 A kérdező kommentje:
Hát már voltam kint, 6 hét alatt összesen 2x hallottam magyar hangot, szóval annyira nincs sok...
2015. szept. 17. 17:49
5/5 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Én csak érdeklődni szeretnék, hogy hogy tudsz kimenni/kint tölteni ennyi időt?
Ez valamilyen munka vagy iskola?
Én is nagyon szeretnék menni, de csak sima turistaként tudnék kimenni, tehát nem sok időre max 1 vagy másfél hétre mivel többre nem nagyon lenne pénzem.
Csak egy pár tippet szeretnék, hogy te hogy fogod kint tölteni ezt az időt?
Köszi előre is, ha megtisztelsz egy válasszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!