17 évesen mire gyúrjak rá nagyon, ha mindenféleképpen Amerikában szeretnék élni és dolgozni? Milyen munkával lehetne oda kijutni?
Azt tudom, hogy a műszaki pálya nagyon megy ott, a gond csak az, hogy én sokkal inkább humános beállítottságú vagyok, mint reálos. Persze olvasgattam itt kérdéseket, és nagyon sokan írták, hogy a gimi első felében hülyék voltak a matekhoz, aztán úgy feltornázták magukat, hogy azzal mentek tovább az egyetemre. Ha kell, akkor én is a hét mindennapjában matekozok és halálra tanulom magam, de mindenféleképpen olyasmit szeretnék tanulni, amivel továbbmehetek Amerikába.
Az angollal nincs gond, szóval amiatt nem aggódom.
Valakinek van esetleg ötlete, hogy mit hogy csináljak?
És igen, tudom, hogy sokak szerint Amerika közel sem olyan jó, mint amilyennek hiszem, de nekem ez az álmom, mindenféleképpen oda szeretnék menni.
17/L
Kedves 10-es, ugynokkel nem erdemes foglalkozni, azok gyors megoldast keresnek, olyan dolgozokat akiket rogton el tudnak adni, nem kell nekik semmi problema es kulonben se tudnak vizumot intezni, ok csak kozvetitok.
Cegekkel kellene kozvetlen kapcsolatba lepned, ha erdekeltek es nagyon kell valaki aki szakmaddal rendelkezik, nagyobb az eselyed hogy kernek szamodra vizumot. Mert a worker's visat csak az alkamazo ceg kervenyezhet.,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!