Programozóként Amerikában?
Sziasztok!
Érdeklődnék kicsit,hogy egy érettségivel rendelkező JAVA programozó mennyire van esélye Amerikában?
Érettségi előtt állok,viszont,ha annyira fontos a diploma ELTE meglenne :)
Célom az ELTE viszont nem valami agysebész vagyok a humán tantárgyakból :(
Itt megnezheted egy par allashirdetest. Ennek a szakmanak van jovoje, de persze ahhoz hogy ilyen allashoz juthass, szukseged lenne megfelelo vizumra.
"Célom az ELTE viszont nem valami agysebész vagyok a humán tantárgyakból :("
Ez a kettő hogy függ össze? Az informatika karon a leghumánabb tárgy amit tanulsz az a jogi alapismeretek...
Egyébként pedig odakint nem a végzettséget nézik, hanem a szaktudást és a nyelvtudást.
Igaz amit elottem leirtak, legfontosabb a szaktudas, gyakorlat es termeszetesen a nyelvtudas.
Egyik baratunk ismerose vegzettseg nelkul ketszer annyit keres a programozoi szakmaban mint a baratunk.
Nyilvan a felsofoku vegzettseg mindig elonyos, de nem sorsdonto Amerikaban.
"Egyébként pedig odakint nem a végzettséget nézik, hanem a szaktudást és a nyelvtudást."
Külföldiként az USAban, azért egy kicsit másként van, én azért ezt módosítanám úgy, hogy nem a végzettséget nézik, hanem a szaktudást, de ha nincs megfelelő végzettséged labdába sem rúghatsz, hogy kiderüljön milyen a szaktudásod.
Persze vannak iszonyatosan nagy programozó zsenik, akik a ritka kivételt jelentik, de az nem nagyon tipikus. Ha esetleg van valami open source project, amiben valami hatalmasat alkottál, és meghívnak előadni valami konferenciára, akkor előfordulhat, hogy utána kapsz valami állásajánlatot. De 18 évesen szerintem még esélytelen, hogy kellően releváns tapasztalatod legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!