Ha lenne USA zöldkártyám akkor nem lenne kötelező diploma ahhoz hogy c++ programozóként dolgozhassak amerikában?
c++ programozóként - nem unod meg? Minden nap felteszel valami USA kerdest?
Nem bantani akarlak, de miert nem inkabb cselekedsz, ahelyett, hogy kismillio kerdest kiirsz es a gep elott cseszed el az idod?
Ulj fel a gepre es gyere ki. Voltal mar itt valaha? Ha meg nem, akkor nekem ne gyere azzal, hogy gyerekkorom ota Amerikaba vagyok, tettszik az eleterzes, az emberek kedvessege, a szep tajak stb. maszlag. Tessek kijonni, meglatogatni nehany varost es beleszagolni a levegobe.
Annyi ember vagyakozik olyasmi utan amit soha nem is latott az eletben csak vmi buta filmbol tajekozodik meg a sztaroknak olyan jol all a halivudi csillogas....
Tobb embert is ismerek szemelyesen akik kijottek es vert pisaltak es sirva rohantak vissza, hogy ez milyen $zar es hogy mekkora csalodas es ok ide vissza soha tobbet.
Amig nem jossz ki, nem tapasztalod meg a sajat borodon, addig felesleges ilyen reszletekben elveszned, hogy C+ programozo meg zoldkartya.
Nem akarom a vilagert se lelombozni a kedelyeket, persze tanulmanyozd a dolgokat, olvasgass, de elobb fekudj ra az angolra, olvass el mindent az USCIS oldalon (hivatalos forras), olvasgasd a visajourney es hasonlo forumokat (angolul) es sokkal de sokkal tobb tudasra teszel majd szert, mint itt a GYIKon ahol hozzad hasonlo, Amerikarol almodozo tinik osztjak az eszt.... tisztelet a kiveteleknek, koztuk nekem is, mert tobb mint 10 eve itt elek, tudom mirol beszelek!
Aki kiemelkedő C++ programozó akar lenni, annak igazán nem lehet gond egy diploma megszerzése... :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__eszak-amerika__6053562..
1. És 2. Válaszoló,
Az open sourcét meg fogom csinálni majd olyan 4 év múlva ha már tele leszek lóvéval de nagyon sokkal olyan 100milla felett és ki mennék én szívesen de most jelenleg nem állok olyan anyagi helyzetben hogy csak a repülőgépre üljek fel és maradjak 90 napot ígérem hogy ki fogok menni de csak 18. Életévem után tudnék mert addigra lenne annyi lóvém hogy angliába el tudjak menni egy 30 hetes c/c++ tanfolyamra és dolgozzak ott 3 évig mert én véglegesen amerikába 21 évesen fogok kimenni hogy rám ne vonatkozzon semmilyen törvény már.amúgy már át számítottam pár órával ezelőtt hogy olyan 400.000-500.000$ között indulnék el.Még ha nem is kapnék állást egy jó pár évig simán kihúznam magam a szarból NYCben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!