Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Amerikában élő, kisgyermekes...

Amerikában élő, kisgyermekes szülők tapasztalataira, véleményére lennénk kíváncsiak?!

Figyelt kérdés
Akik Magyarországról érkeztek az USA-ba,gyermekkel. Mik a tapasztalataitok beilleszkedés,gyermek ellátása és egyéb tereken? Hogy ment nektek ott az újra kezdés? Köszönöm a válaszokat!
2015. szept. 30. 15:03
 1/3 anonim válasza:
0%
hát én nem ott élek, de láttam egy ameikából hazatért ügyintézést... egy órát feltartotta az sort... nem ajánlom hogy kimenjetek, aztán meg jönni (költözni) haza.. hidd el te se akarod.. volt a nővel egy kisgyerek, okat sírt...
2015. szept. 30. 15:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha legalisan erkeztek, biztos hogy nem volt problemajuk.
2015. szept. 30. 16:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem illegálisan készülünk kimenni,csak a maximálisan megengedett időt kívánjuk kint tölteni de,addig is valahogy beakarunk illeszkedni a "társadalomba". Ha én sem akarnám az egészet, nem készülnék kimenni. És mi probléma van a gyerek sírással? Ha valakinek van gyereke akkor az már ne is utazzon,és ne menjen sehova mert sír a gyerek? Sajnos annélkül egy sem nő fel! Kint élő,családos emberek válaszaira lennék kíváncsi,nyílván akinek nincs gyereke..annak tapasztalata sem lehet e téren! Engem pedig csak az érdekelne! Köszönöm! :)
2015. szept. 30. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!