Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Milyen az élet Észak-Amerikában?

Milyen az élet Észak-Amerikában?

Figyelt kérdés

Nagy álmom, hogy Kanadában, Észak-Amerikában éljek. Nagyon tetszenek az ottani városok -> London, Ontario ; New York, Vancouver, Toronto...

Mennyire nehéz kijutni? Milyenek az életkörülmények?

2015. okt. 31. 13:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%
Ha nő vagy és magadba bolondítasz egy amerikai férfit aki feleségül vesz akkor könnyű kijutni.
2015. okt. 31. 13:15
 2/15 anonim ***** válasza:
0%
Nemrég volt ilyen kérdés, olvass vissza. Én a lebeszélők közé tartozok... A csillogás mögött szerintem az alapkörülmények rosszabbak, mint nálunk az átlagember számára (USA, Kanadában nem jártam). Csak egy befutott, gazdag partner segíthet a probléma megoldásában :-) Vagy egy gyors karrier, de ez nem garantált.
2015. okt. 31. 14:34
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, hát nem tudom mi lesz, engem igazság szerint a kanadai táj vonz. Amúgy Észak-Európán gondolkozom még. Szeretem a hideget. :D
2015. okt. 31. 14:47
 4/15 anonim ***** válasza:
70%

Fogadni mernék, hogy te vagy a 15 éves amerikafan csajszi, már elmondtunk a másik kérdésednél mindent.

Amúgy meg igaz, hogy Amerikában is van London nevű város, de gyanítom, hogy te a másikra, a híresebbre gondoltál, az meg Angliában van. :)

2015. okt. 31. 15:26
 5/15 anonim ***** válasza:
London Európában van.
2015. okt. 31. 15:31
 6/15 A kérdező kommentje:
Nem nem vagyok az a lány, azt sem tudom kiről beszélsz. En egy 17 éves, pályaválasztás elott álló lány vagyok es csak felmerült bennem, hogy esetleg ott tanulnek tovább vagy dolgoznék majd pár évig. Es nem, en a Kanadabeli Londonra gondoltam.
2015. okt. 31. 15:46
 7/15 anonim ***** válasza:
54%
jajj, akkor elnézést, bocsánat. Különben is, most jövök rá, ő USA fan volt, te meg inkább Kanadát részesíted előnyben. :)
2015. okt. 31. 16:09
 8/15 A kérdező kommentje:
Semmi baj. :)
2015. okt. 31. 16:34
 9/15 anonim ***** válasza:
Ezt írom most minden ilyen embernek: hogy hogyan lehet majd idejutni mire az egyetemmel végeztek azt tudni nem lehet. Most itt nagy földindulás van, kilenc év után konzervatív helyett liberális kormányzás, meglátjuk mi lesz.
2015. nov. 1. 08:59
 10/15 anonim válasza:

London mióta van Amerikában? :D

London az Egyesült Királyság (United Kingdom) fővárosa. :D

2015. nov. 3. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!