Milyen nehéz kijutni az államokba? Kb menyi egy havi fizetés? Los Angeles vagy New York melyik jobb Idő és Pénzileg? (Fizetés, költségek)
Kérdező!
Amennyiben jobban megy az angol, mint a magyar, akkor veszel egy rep.jegyet, kimész és körülnézel.
(Egy millióból, akár hetekig is kint tudsz lenni.)
Ez annyira szubjektiv.
En leirok neked nehany szamot es ez az egvilagon nem fog SEMMIT jelenteni, nyujtani neked, mert nem ismersz, nem ismered a hatterem, es ha ismernel sem jelentene azt, hogy neked is fog ugyanez sikerulni.
3760 - a penz amit havonta "hazaviszek"
670 - a lakber amit havonta kifizetek (ketten elunk)
500 - amit havonta a boltban hagyok, amibol ketten eszunk/iszunk
680 - amit havonta fizetek almaim autojanak torlesztojebe 1.9% kamatra
120 - ami a kocsi havi full biztije
50-80 - atlag ara egy ciponek amibol kb. 4-5 havonta veszek egyet
0.20-0.25 cent - egy darab 9mm loszer, amibol hetvegente a loteren elpuffogtatunk 150-200 darabot
35 - amit havonta kifizetek az okostelomra (csaladi csomag) ingyen beszelgetes es fejenkent 2GB adat
12000 - a limit a hitelkartyamon, aminek majdnem a 80% ki van hasznalva
500-1000 - amit havonta torlesztek fent emlitett hitelkartyara
5 - evek szama, amiota allampolgar vagyok
11 - evek szama, amiota itt vagyok
Hely: California
California ilyen olcsó? Én New Yorkban élek a férjemmel 9 éve. Közepes környéken Queensben 2 szobás lakás 1600 dollár. Garázs:200
Bkv jegy: 20$ /fö/hét
Kaja: kb.napi 60-70$
Cipö: minimum 100, de inkább 150
Löni nem lövünk.
Viszont járunk sportmeccsekre, mikor mire (baseball, hoki, foci) 150- nél kezdödik.
Orvosi biztositás: 90$ kéthetente, + 10-20$ orvosi vizitdij + 7$ gyógyszer
Fogorvos: 26$ havonta
Kocsi törlesztörészlet: 500 havonta
Munkahely: hétfötöl péntekig 7-3-ig. Szombat vasárnap szabad. Évi 10 nap szabadság és 6 betegnap van.
Fizetés: 950/hét nekem, férjemnek: 1200/ hét
Gyerek nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!