Melyik jobb, élhetőbb város? Győr, vagy Debrecen?
én ha választhatnék akkor debrecenben laknék, hatalmas város, szép, tiszta, sok zöld városrésszel.
amúgy bp kivételével sehol sem könnyű elhelyezkedni, főleg ha úgy települsz be az adott városba, ismerősök nélkül leszel, és csak magadra számíthatsz.
Ha gépiparban szeretnél elhelyezkedni, akkor mindenképp Győr.
Ha az informatika az életcélod, akkor magasan Debrecen. Több üzem és kutatói bázis működik.
Azt hiszem, hogy most indított a Nat. Instuments egy újabb nagyberuházást Debrecenben, ahova mindig kellenek a jól képzett informatikusok.
De ezen kívül is van lehetőséged egy halom helyre jelentkezni. Nézz szét figyelmesen, megéri...
(Egyes helyeken ha előre érdeklődsz és jelentkezel,sok mindenben támogatnak, esetleg később - ha végeztél - alkalmaznak)
Egyik várost sem szeretem.
De ahogy nemrég mondtam: Debrecenben megvan minden negatívum, ami Győrben és Egerben együtt. Bár Győr szerintem büdösebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!