Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mik a lépések, ha ki szeretnék...

Mik a lépések, ha ki szeretnék költözni az USA-ba?

Figyelt kérdés
Még csak 15 éves vagyok, de később nagyon szeretnék kiköltözni az USA-ba. Ha jól sejtem már most el kell kezdenem készülni rá, mert eléggé bonyolult. De nem tudom a lépéseket. Pl.: Azt tudom, hogy először az angolt kellene anyanyelvű szinten beszélni. Azután vízumot kell egy hónapra befizetni. De ezután nem tudom, hogy mit kellene tenni. Hallottam már a munkavállalói vízumról, de nem tudom a lépési sorrendeket.Ha valaki kinn él vagy tudja a lépéseket és a szükséges összeget, nagyon megköszönném, ha leírná nekem!

2014. aug. 22. 13:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az elohoz meg annyit hogy [link] nezzd meg azt is amire valaszolt... 1981-2011 kozott megduplazodott azon 25-29 evesek szama az USA-ban akik a szuleikkel laknak. Hasonloan, ~1990 ota azok szama akinek 25 evesen sajat otthonuk volt, felezodott.

Aztan, a lakossag 3%-a illegalisan tartozkodik az USA-ban. Abszolut szamban: tobb, mint Magyarorszag teljes lakossaga. Lassuk be, ez sem kis problema.

En biz' nem arra hegyeznem ki az eletemet hogy ebbe belealljak 6-10 ev mulva.

2014. aug. 24. 01:48
 12/12 szabina555 ***** válasza:

ezekkel a dolgokkal mind tisztába vagyok, hidd el.

de úgy hiszem, ha valaki legálisan, vízummal kijut, nem fog éhezni, és jobb életkörülményei lesznek, mint itthon.

nyilván könnyeb az EU, vagy akár Kanada, de ha az USA álma valakinek.. ha keményen küzd, stb.stb. és szerencséje van, kijuthat vízummmal. és az amerikai álom megvalósul. :)

persze innen is vissza lehet csúszni, de azért nehezebb szerintem.

az illegális munkavállalás egész más dolog, ott bizony tényleg sokan rosszabbul élnek, mintha itthon (vagy akárhonnan mentek ki) maradtak volna.

2014. aug. 24. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!