Gergő1210 kérdése:
Floridába szeretnék ki költözni. Hogy működne?
Figyelt kérdés
Nyilván 1000 millió kérdés jött hogy erről hogy ki szeretnétek költözni de ahogy elnéztem ezek mind 2010/2011
Mennyi pénzben lenne benne (Ház,Repülőjegy) meg persze a mindennapi dolgok.Milyen iskolát lenne lenne értelme elvégezni?
2014. aug. 11. 05:05
1/5 anonim válasza:
Próbáld megjátszani a zöld kártyát.
2/5 anonim válasza:
Zöldkártyát szerezz! Ez az első! Minden más kérdésen csak utána gondolkodj!
Zöldkártya megszerzésének reális módjait pedig már kismilliószor leírtuk, olvasd el.
3/5 anonim válasza:
en csak vettem jegyet anno es kikoltoztem. aki meg otthon van az nem tudom honna szerzi az infokat,hogy mi,hogyan mukodik az usaban? sok mindenre van lehetoseg csak a magyarok egymasnak mondjak a rengeteg hulyeseget es aztan el is hiszik.
4/5 A kérdező kommentje:
Valaki esetleg tudna nekem küldeni? egy olyan linket ahol meg tudom játszani az zöldkártya lottót
2014. aug. 11. 19:54
5/5 anonim válasza:
Ház,Repülőjegy - viccelsz ugye? Senki nem "disszidal" kulfoldre ugy, hogy mindjart hazat vesz.
Repjegyet gugli bacsi megmondja, attol fugg mikor veszed, mikor indulsz, melyik varosba...
Haz arakkal ne foglalkozz, egyelore motel vagy alberlet lesz a szallasod az elso idokben... ha egyszer kijutsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!