Sehogy. Amerikaba nem lehet csak ugy bevandorolni, kulonosen nem, ha fiatalkoru vagy. A zold kartyat maximum hazassaggal tudod megszerezni. Bevandorlasi vizumrol ne is almodozz, mert nem kapsz.
2014. aug. 5. 23:41
2/11 anonim válasza:
Be kell fektetni legalabb fel millio dollart, olyan kornyeken ahol atlagosnal magasabb munkanelkuliek szama, es alkalmazni kell amerikai allampolgarokat.
2014. aug. 6. 00:12
3/11 anonim válasza:
Vegleg ott maradni ugy tudsz ha zoldkartyat kapsz, ideiglenesen ha munkavallaloi vizumot.
Most volt egy műsor a Fókuszon kint Amerikában élő magyarokról, az egyik 26 éves és márt kint van méghozzá munkavállalási vízummal került ki, és már ott is él.
Mégsem olyan lehetetlen ez akkor...
2014. aug. 6. 13:40
5/11 anonim válasza:
Végezz ott egy egyetemet és közben alakíts ki megfelelő ismeretségi kört. Akkor nagy eséllyel szerzel munkavállalói vízumot.
2014. aug. 6. 14:46
6/11 anonim válasza:
Nem tudom mennyi idős vagy,nekem egy ismerősöm kint tanult,ott végezte el az egyetemet.Ahogy az utolsó mondta alakítgatta a kapcsolatait,ismerkedett sok emberrel.Az egyetem elvégzése után,szinte egyből eltudott helyezkedni,még most is kint él,szerintem nem is jön haza.Szóval nme lehetetlen a dolog.
2014. aug. 8. 07:14
7/11 anonim válasza:
Ha olyan ku-rva nehéz akkor hogy lehet hogy Szefi aki még magyarul se tud olvasni ki tudott költözni?
Mindenki azt mondja, hogy nem lehet csak úgy kiköltözni. Hogy még diplomával is csak akkor ha a szakmádban a legjobb vagy. Bér az is lehet hogy ezeket csak a tapasztalatlanok mondják, akik igazából nem tudnak semmit a témáról.
Úgyhogy ne mondja senki, hogy vízumról ne is álmodj, meg ilyen kártya, olyan kártya meg hogy diploma. XDD A szobája is olyan mintegy diplomás úriembernek mi meg a viselkedése is? :DD
Úgy néz ki a srác mint egy diplomás, a szakmájában a legjobb ember? Úgy tűnik ez csak mese. Ide se kell diploma, hogy valaki idejöhessen. Ez csak valami hülye hit úgy néz ki.
2016. júl. 25. 21:43
9/11 anonim válasza:
Közben utána néztem. :))
Turistaként ment ki és feketén dolgozik.
Ennek már 3 éve, azóta is ott van.
Úgyhogy nem kell oda se diploma, se 5 nyelv, se Kártyák.
2016. júl. 25. 21:48
10/11 anonim válasza:
Hülyeség az egész, az európai unioban sokkal jobbak a lehetőségeid, és könnyebben ki is jutsz bármelyik országba. De ez csak egy tény, azt csinálod amit jónak látsz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!