Hogyan tudnék Amerikába költözni?
Figyelt kérdés
Még nem tervezem ugyan mert eléggé fiatal vagyok hozzá de szeretnék rövid időn belül kitelepedni. Los Angeles vagy New York az álmom, csak nem tudom pontosan milyen papírok,iratok szükségesek hozzá sajnos. Ha megtanulom perfektül a nyelvet meg pár szakmát magas szinten elvégzek akkor lehet szerencsém? Azt is tudom,hogy nagyon drága , de ha kell erre fogok gyűjteni amíg csak össze nem jön.2013. jan. 7. 18:52
1/6 anonim válasza:
minden második fiatalnak ez az álma. csak zöldkártya lottóval vagy házassággal kaphatsz vízumot.
2/6 A kérdező kommentje:
És semmi már módon nem kaphatok vízumot? Nem azt mondom ,hogy már most ki akarok hanem mondjuk pár év múlva..
2013. jan. 7. 21:14
3/6 anonim válasza:
tanuló vizummal ki tudsz menni de az nem végeleges, viszont nagy rá az esély hogy ezalatt összejössz valakivel aki aztán hajlandó házasodni. Ha nagyon komoly végzettséged van akkor kaphatsz munkavállalóit. A suli tényleg angyon drága több millió Ft-ot kéne összegyüjteni ami nem olyan könnyű manapság főleg egy fiatalnak, ha csak a családod nem engedheti meg magának.
4/6 anonim válasza:
Inkabb jarj egyetemre, es akkor minden evben ki tudsz menni 3-4 honapra. Hidd el ott sem minden olyan mint ahogy a filmekbol lejon.
Am nem unod meg ezeket a kerdeseket? :D
5/6 anonim válasza:
Ott sincs kolbászból a kerítés.Kint élőtől hallom,hogy sokaknak 2 meg 3 állása van hogy meg tudjanak élni.
Amúgy én is megnézném magamnak Amerikát, a top 3 úti célom között ott van!
Úgy könnyű kiköltözni ha van kint ismerősöd, rokonod akihez kimész. Magadtól, egyedül, hát nem tudom...Talán ösztöndíj.
6/6 anonim válasza:
Nem tudom most hány éves vagy, de ha még mindig érdekel és lány vagy akkor az aupairkedés lehet neked való. Két évre ki tudsz menni családhoz babysitterkedni és ők talán még segítenek is, adnak tanácsokat, hogy utána hogyan tudnál véglegesen kiköltözni. Valamint ismerkedni is tudsz közben, elég sokan vannak akik így mentek ki gyerekre vigyázni és közben férjhez is mentek, utána meg már automatikusan ott maradhattak és kaptak zöldkártyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!