Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Ha most ki szeretnék költözni...

Ha most ki szeretnék költözni az USA-ba, akkor az nagyon körülményes?

Figyelt kérdés
Olvastam az amerikai nagykövetség magyar honlapján ( [link] hogy a bevándorló vízumhoz bizony komoly feltételeknek kell megfelelni. Nekem apa testvére él kint immáron több mint 10 éve, férje van meg 3 gyereke. Ő ugye állampolgár. Apa (mint az amerikai állampolgár testvére) kérelmezhet magának és kiskorú gyermekének bevándorlási vízumot, de az a baj, hogy én 19 vagyok... az meg ugye mint tudjuk nem kiskorú. Tehát akkor hivatalosan csak a vízumlottón nyerhetek ilyen bevándorlási vízumot? Illetve ez a bevándorlási vízum megegyezik a zöldkártyával?

2014. márc. 8. 21:36
1 2
 1/19 anonim válasza:
9%
mi a fenét akarsz te csinálni gyilkoséknál? amúgyis nekik lassan végük,sok lakókocsis csöves,sok sok tákolmány ház,nincs egy rendes alapja a kalibájuknak aztán jön a szél elfújja és csodálkoznak rajta,elég gagyi nép obamaki huszeinel együtt.
2014. márc. 8. 22:56
 2/19 anonim ***** válasza:

Sajnos igy van, nem konnyu az Egyesult Allamokba bejutni.

A zoldkartya vagy korabban "Resident Alien" jelenleg mar "Permanent Resident" kartya feljogositja a nem amerikai allampolgarokat arra hogy tartosan az Egyesult Allamokban elhessenek es dolgozzanak.

2014. márc. 9. 06:23
 3/19 A kérdező kommentje:

Bocsi, a házasodás kimaradt, még azzal lenne esély rá, ahogy ezekből kivettem.

Tudom, hogy szarban van, a világ egyik legeladósodottabb országa. De attól még ki szeretnék menni, tartsatok nevetségesnek, vagy hazaárulónak, de a US Army vonz. Szeretnék katona lenni, de ahhoz zöldkártya kell, hogy beléphessek oda. Magyarán amit odafönt leírtam. Vannak ilyen munkavállalói szarok is, esetleg olyannal is lehetne próbálkozni az amcsi hadseregnél? Vagy ez teljesen bukott?

2014. márc. 9. 10:47
 4/19 anonim ***** válasza:
13%

Én is szeretnék kimenni,főleg a hadsereg miatt.

Oda meg elég 2 éves zöldkártyás ott tartózkodás.

2014. márc. 9. 11:32
 5/19 anonim ***** válasza:

"Tudom, hogy szarban van, a világ egyik legeladósodottabb országa"

Ne drogozzál, ha nem bírod...

"sz@rban van".... hát persze...........

2014. márc. 9. 14:25
 6/19 A kérdező kommentje:

Utolsó, nagyon buta vagy, ha ezt nem látod be. Nem használok a szeszen kívül semmilyen drogot, és nincsenek kényszerképzeteim.

Az utolsó előttinek pedig köszi a választ. Jól tudom, hogy ha belépek a US Army-hoz, utána adnak akár állampolgárságot is? Persze ha részt veszel valamilyen bevetésen.

2014. márc. 10. 11:35
 7/19 anonim ***** válasza:
.........es nem lonek le.
2014. márc. 10. 16:12
 8/19 anonim ***** válasza:

Gyerekek, nojetek mar fel!

Az amerikai hadsereg kulfoldi bevetesrol hazatero tagjai tomegesen valnak lelki betegge, megy tonkre a csaladi eletuk es soha ilyen magas nem volt az ongyilkossagok aranya mint pl. az elmult idoszakban.

Csak a "legkergesebb" lelkuek fontolgassak az ilyenfajta

"almokat" - azok akik erzeketlenek minden emberi erzes utan, csupan azok elhetik at epp esszel a haborukat.

2014. márc. 10. 16:16
 9/19 anonim ***** válasza:
Nem kapod meg az állampolgárságot.Csak előrébb sorolnak a listán.Így nem 5-10-20 évet kell várnod az elbírálásra hanem 1-2 évet.
2014. márc. 10. 18:07
 10/19 anonim ***** válasza:

18:07

Összekevered az idegenlégióval!!

2014. márc. 11. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!