Ha most ki szeretnék költözni az USA-ba, akkor az nagyon
körülményes?
Figyelt kérdés
Olvastam az amerikai nagykövetség magyar honlapján ( [link] hogy a bevándorló vízumhoz bizony komoly feltételeknek kell megfelelni. Nekem apa testvére él kint immáron több mint 10 éve, férje van meg 3 gyereke. Ő ugye állampolgár. Apa (mint az amerikai állampolgár testvére) kérelmezhet magának és kiskorú gyermekének bevándorlási vízumot, de az a baj, hogy én 19 vagyok... az meg ugye mint tudjuk nem kiskorú. Tehát akkor hivatalosan csak a vízumlottón nyerhetek ilyen bevándorlási vízumot? Illetve ez a bevándorlási vízum megegyezik a zöldkártyával?
van egy újbóli, 10 ÉVES, (állandó beutazásra jogosító) USA VÍZUMOM!!
(Amúgy lehet, hogy igazad van és buta vagyok, hogy a szabadidőmben, ilyen hozzád hasonló gyökereknek válaszolgatok...)
2014. márc. 11. 13:09
12/19 A kérdező kommentje:
Dugd a seggedbe a 10 ÉVES vízumodat.
2014. márc. 12. 08:54
13/19 A kérdező kommentje:
Mi a kékeres kunkori k**rva f**zba nem mindegy amúgy, hogy miért akarok kimenni? feltettem egy kérdést, arra válaszoljatok.
Kösz.
2014. márc. 12. 08:55
14/19 anonim válasza:
Nem kevertek össze az idegenlégióval.Az idegenlégióban 5 év szolgálat után lehet folyamodni állampolgárságért.Amit meg is kapsz.
Viszont az USA-ban nem így megy.Ott sokat kell rá várni.Katonáknak meg meggyorsítják.Nem kapják meg automatikusan.
Mi lenne ha tudatlanok csöndbe maradnának?!
2014. márc. 12. 10:24
15/19 A kérdező kommentje:
Na látom vannak még értelmes emberek :D
Köszi a választ!
Az egyik válaszoló írta, hogy a sereghez elég a 2 éves zöldkártyás ott tartózkodás is. Ez igaz? tehát akkor nem kell ezen a nagy procedúrán átesni?
2014. márc. 12. 12:18
16/19 anonim válasza:
Így igaz.Néhány éve 2 év zöldkártyás kellett.
Ezt a latinok miatt vezették be.
2014. márc. 12. 12:26
17/19 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen érdemes megpróbálni. Ha a rokonod tud neked munkát biztosítani, akkor már majdnem sínen vagy. Ugyanis anélkül nem nagyon tudsz kijutni. Én is ezen próbálkozom jelenleg, hogy odakinn munkát és lakhatást találjak, utána már lehet intézni a munkavállalói vízumot, és a zöldkártyát. Attól, hogy sokan itt húzzák a szájukat, meg azt mondják hogy "nem érdemes, nem lehet odakinn megélni, meg úgysem lehet kijutni", nem kell hinned nekik. Az ilyen emberek valószínűleg a büdös életben nem voltak még külföldön, vagy pedig nem jött össze nekik, amit akartak. Te ne add fel!
2014. márc. 15. 08:25
18/19 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást :)
2014. márc. 17. 11:25
19/19 anonim válasza:
Neked apukád testvére senkid.. Nem tartozik közeli családtagodhoz. Ahogy előttem írták nem olyan egyszerű kijutni ill. ott is maradni az USA-ba. Kint Éltem másfél évig, és szoktam járni 4-5 hónapra Mamámhoz. Zöldkártyára meg várjál hosszú éveket, vagy vegyél el kint valakit. Bármi kérdésed van írj privit!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!