Milyen az élet most kint Amerikába?
Figyelt kérdés
Gondolok én itt most pl. New York-ra vagy Los Angelesbe vagy akárhol?
Régi válaszokat találok csak, de kíváncsi vagyok hogy most milyen.
Mert kb. 4-5 év múlva lehetséges, hogy ki költözöm apámhoz.Igaz, hogy Kanadába de én az USA-ra vagyok kíváncsi!
2014. júl. 20. 12:31
11/13 Singham válasza:
,,aki kint el az csak rohog az ilyen tudatlan embereken mint te is vagy.aki hozza szol ugy dolgokhoz,hogy halvany lila fingja sincs rola de okoskodik".
Akkor rajtad nagyon sokan röhöghetnek. :D Szerintem elég bemenned egy comedy clubba, mondanod pár ilyen hülyeséget, utána máris te vagy az est sztárja. :D Menj máshova hisztizni ezzel a kamu szövegeiddel. :D
12/13 anonim válasza:
Kanadában élek, az élet hasonló mint az usában, mondhatni szinte ugyanolyan,nem sok különbségek tudnék mondani, állítolag az usa olcsobb, és járnak is át vásárolni, mivel közel vagyunk a határhoz. Ugyanúgy dolgoznod kell, és ugyanúgy nehéz spórolni! Mi hetente kapunk fizetést ami szerintem sokkal jobb. de amint mondtam az árak az egekben vannak, és megbecsülünk mindeg egyes dollárt. annyival jobb hogy több lehetőség van kirándulni, kikapcsolódni, közép amerikába 2-3 évente megengedheted hogy elmész nyaralni, még akkor is ha átlagos a fizetésed, mert arányában olyan mintha otthon leruccannál a balcsira. szóval szabadabban mozoghatsz akármerre mint magyarországról, és itt is pénzből élnek. Ha lesz kanadai papírod, akkor az usában is élhetsz.
13/13 anonim válasza:
New Yorkban meg Los Angelesben nagyon gazdagnak kell lenned ahoz hogy ugy elj "mint a filmekben", vagy hogy...egyaltalan normalis korulmenyek kozott elj:D En Bethesdaba (Maryland) lakom, Washington DC-tol metroval 20 percre es ilyen helyen szerintem sokkal jobban megeri elni, gyonzoru kornyek, nem tul zsufolt, kozel a varoshoz, es az oktatasi szinvonal is nagyon magas. Megszerezni az amerikai allampolgarsagot nagyon nehez, anelkul meg nem erdemes ott elni, Kanadaiak amugy is kedvesebbek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!